Još dve nedelje do TRANCE spektakla VATRENO NEBO na beogradskom sajmu

Fanovima Serbia Wonderlanda dobro poznata lokacija, Hala 5 Beogradskog sajma, biće mesto održavanja i Poglavlja Dva „Vatreno nebo“ 14. februara, koje je novi korak ka velikom Open Air Festivalu Budućnosti planiranom za ovo leto. Polovina kapaciteta je već uveliko rasprodata, a za sve koji još nisu obezbedili svoje karte  organizatori produžavaju promo period –  cena od 1300 RSD važiće sve do 5. februara, nakon čega će cena karte biti 1500 RSD. Karte se mogu naći na blagajnama Eventima i u prostoriji Jungle Tribe.

Iz Jungle Tribe-a ističu:
Pripreme su uveliko počele. Kao što smo obećali, radimo na tome da svaki naredni Serbia Wonderland bude bolji od prethodnog. Dovodimo vrhunske DJ-eve , majstore EDM scene, koje će beogradska publika po prvi put imati priliku da čuje u svom gradu. Ovog puta tema je „Vatreno nebo“, tako da nas očekuje i magična scenografija sa fokusom na jarko crvenoj boji. Pozivamo sve da nam se priključe sa svojim ˝vatrenim ˝ stajlingom i dobrim raspoloženjem.
 

Line up internacionalnih headlinera među kojima su imena sa samog vrha svetskih DJ top listi- Aly & Fila, Andrew Rayel, Simon Patterson i Beltek, uskoro će biti kompletiran domaćom podrškom koja će biti izabrana sa skoro završenog Serbia Wonderland konkursa za mlade Dj-eve.

Avatar photo

Autor: Igor