Produženi praznični vikend u klubu KULT! Četiri noći kvalitetnog klabinga!

 Produženi praznični vikend u klubu KULT! Četiri noći kvalitetnog klabinga!

U ovoj prazničnoj nedelji klub Kult predstavlja program za čak 4 noći kvalitetnog klabinga.

Sreda kao popularni mali petak u znaku KULT:R projekta, otvara vrata klaberima kombinacijom DJ-eva MIMI & FY, Nadezda D. i Nexie koji će vas ove srede povesti na muzičko putovanje kroz razne pravce elektronike! Igrajući se raznim progressivnim melodijama, specifičnim ritmovima i vokalima prave savršenu fuziju koju pretaču u najinteresantnije setove. 

Petak na YU:NITED žurci gostuje bosanskohercegovacki DJ i producent, rezidenta kluba SIlver&Smoke – Calkins, koji je sebe izdvojio spontanim i kreativnim setovima vođeni dubokim basovima i melodijama. U ulozi domaćina je Vahicabi, koji će svojim specifičnim indie dance ritmovima upotpuniti noć sa akcentom na neprestani ples! 

U subotu su bukirana tri, pre svega, vrhunska muzička selektora Maci Stojanović i Viško kao jedni među asovima makedonske underground scene, a uz njih, domaćin večeri Nikola Vemić! Maci Stojanović i Viško su poznati po tome da se ne utapaju u trendovske stilove, već, vođeni sofisticiranim senzibilitetom svojim setovima prave neprikosnovenu fuziju širokog spektra žanrova gde mixuju vokale, funky, afro groove, space house i techno klasike sa kvalitetnim draguljima moderne produkcije. 

Nedelja koja zaokružuje ovaj pravi mali klaberski maraton, u duhu je domaćeg lejbla Brosh ispred kojga nastupaju njegovi rezidenti CVTKVC, Lukavi i Pesto Kinti. Sva trojca imaju niz izdanja na Brosh etiketi, a lokalno su veoma prepoznati stilski kroz produkciju i DJ-ing i kao članovi kultnih brendova Happy People i Hyde&Sick. Vođeni ritmovima minimala, tribal, proggy i tech zvuka zavozaće dance floor svojim specifičnim gruvom po meri jedne prave praznične nedelje.

U sredu je kao i do sada besplatan ulaz, dok je za ostala 3 dana cena ulaza 800 dinara.

VIDIMO SE!

Avatar photo

Autor: Igor