Sjajni duo Mirko & Meex izdaju svoj album “Night Beats”

 Sjajni duo Mirko & Meex izdaju svoj album “Night Beats”

Prisutni su kao duo na house muzičkoj sceni već više od 20 godina sa veoma prepoznatljivim „back2back“ nastupima.

Njihovi setovi su ispunjeni različitim stilovima elektronske muzike, od disco, fanki i club house-a, pa sve do dubokog, tech i minimal zvuka. Nastupali su takođe i na skoro svim vodećim regionalnim festivalima kao što su EXIT, Sea Dance, Soundlovers i Naissus House Fest, kao i na mnogim drugim značajnim događajima iz domena elektronske muzike.

Njihovo uticajno delovanje potvrđuju dugogodišnje uspešne rezidenture u nekolicini prestižnih klubova u Beogradu i Novom Sadu. Štaviše, muzičkom produkcijom se bave od 2008. godine i do danas su njihova brojna izdanja dostigla visoke rangove na svetskim top listama i plejlistama.

Mirko & Meex jedni su od najboljih srpskih house producenata i stoje iza nekih od najprodavanijih traka na Cruise Music etiketi.

Album pod nazivom “Night Beats” je pun njihovih najboljih radova u poslednjih nekoliko godina, a kvalitet svake trake je među najboljima na sceni. Od klasičnog vokalnog house zvuka, pa do nekih tech house ritmova, sigurni smo da ćete uživati u svakoj minuti ovog albuma, stoga čekirajte “Night Beats” i uživajte!

Već sada su album podržale zvezde kao što su: Nic Fanciulli, Roger Sancez, Black Legend, David Penn, Roog, Pookie (IDQ).

Album zvanično izlazi u petak na traxsource-u i spotify-u, a možete preslušati klikom ovde.

Zapratite ih na:

https://soundcloud.com/mirkoandmeex
https://www.facebook.com/mirkoandmeex

https://www.instagram.com/mirkoandmeex

Avatar photo

Autor: Igor