Profond Showcase #007 present DJ Predragović

 

Profond showcase u četvrtak 21. decembra u klubu DOT predstavlja jednog od pionira domaće elektronske scene di-džej Predragovića.

Aleksandar Predragović je di-džej i producent koji dolazi iz Švedske. Svoje prve muzičke i di-džej korake napravio je u Srbiji. Tokom svoje karijere duge preko 20 godina sarađivao je sa mnogo umetnika a u Malmö je organizovao žurke gde se uvek trudio da predstavi nekog di-džeja iz Srbije. Aleksandar je imao i svoj label Proloop Recordings koja je izdavala trake mnogih domaćih producenata ali iz cele bivše Juge. Stilovi elekronske muzike koji ga karakterišu su fuzija melodija upakovanih u dubok i masan tek house.

 

 

PROFOND /pʀɔfɔ̃, ɔ̃d/ je novi rastući brend, čiji je cilj ostvarenje u nekoliko različitih aspekta, dok su primarni booking agencija i record label. Neguje kvalitetan house zvuk u svim svojim formama. Sastoji se od pet članova, zajedno sa preko dvadeset godina iskustva kako na domaćoj tako I na internacionalnoj sceni. Različitog su životnog doba a samim tim i razlicitih muzičkih žanrova sa kojima u potpunosti individualno mogu da odgovore na svaki naredni izazov.

 

 

Lineup

 

Predragovic

Mark Myself

Shon

Boskovic

Nick Olla

 

Avatar photo

Autor: Igor