PROTOKOL Techno • The YellowHeads

 

April 19. je reservisan za  ponovni dolazak dvojca The Yellowheads! Ovog puta lokacija je klub Plastic, a domaća podrška za ovaj događaj su Luka Concrete, Bojan Vukmirović i Miloš Vujović. Cena karte u početnoj fazi pretprodaje iznosiće 650 din, dok će na dan događaja iznositi 1200 din, dok je u cenu ulaznice uključen i after. Vidimo se na Protokol i Pulse večeri!

Luke Concrete i Bojan Vukmirović

Ovaj etablirani techno duo, pružice klaberima iskustvo kakvo nude muzičari koji su godinama u ovoj sferi. Bojan Vukmirović, dobro poznat beogradskoj publici kreće se kroz techno žanr, raspona od dosta mračnog i tvrdog pa sve do melodičnijeg zvuka. Pult je delio sa velikanima svetske underground scene, a njegove trake našle su se na izdanjima etiketa kao što su Reload Black, Naked Lunch, Eclipse Recording, Blackout Audio. Eksperimentisao je sa drugim muzičkim žanrovima kroz saradnju na projektu “Omladina voli rejvove” i producirao kompletan album repera Arafata, pod nazivom “Zakuni se“.

Njegovog kolegu, Luku Concrete, odlikuje dugogodišnje prisustvo na domaćoj techno sceni, tokom kojeg je ostvario impozantnu karijeru koja se ogleda u brojnim izdanjima, nastupima i organizovanjem žurki u zemlji i inostranstvu. Pult je delio sa svetskim imenima poput Dave Clarke-a, Sam Paganini-ja i mnogih drugih. U toku studijskog rada sa Concrete DJz ekipom nastala su četiri samostalna EP izdanja na vinyl-u i više od 20 kolaboracija sa drugim DJ-evima na sceni.

Miloš Vujović

Predstavnik izdavačke kuće Tauten, Pančevac, Miloš Vujović, DJ-ingom se bavi preko 15 godina. Među najznačajnije gigove ubraja Exit festival u Novom Sadu i nastupe u Amsterdamu, a njegova produkcija može se okarakterisati kao rolling ili pumping techno. Nastupao je i sarađivao sa imenima kao što su Cristian Varela, Jay Lumen, Luigi Madonna, Mladen Tomić, Markantonio

Sledeći petak je rezervisan za žute glave i domaću tešku mašineriju!

VIDIMO SE!

Avatar photo

Autor: Igor