Prva Ecstatic move žurka u Kotoru! Stižu techno dame Nusha i Anxhela kao i sjajna domaća podrška!

 Prva Ecstatic move žurka u Kotoru! Stižu techno dame Nusha i Anxhela kao i sjajna domaća podrška!

Ecstatic move je nova energija i muzička organizacija iz Crne Gore u režiji DJ Stamine sa akcentom na ženske dj-eve i porukom za uzivanje jednakosti na muzičkom tržištu.

Kako se sama ideja o Ecstaticu širi i uživa veliku podršku, približićemo šta Ecstatic dodatno znači. U pitanju su specifično kreirani zvuci I putovanje kroz koje DJ sprovodi svoju publiku u cilju oslobadjanja kroz fizičke senzacije, a glavno orudje je ples. Ecstatic potiče od grčke reči koja bi značila ‘Beyond ourselves’. Što dalje implicira da sve svoje zadržane, a razne emocije ostavljamo na plesnom podijumu postaknuti zvucima elektronske muzike i na taj način dolazimo do rejv terapije što publici nije nepoznato.

Ovaj pokret ima za ideju da menja tržiste na bolje i da utiče na napredak svesti po pitanju ženskog umeća, moći, talenata kroz muziku i povezivanje sa divnim saradnicima unutar i van Crne Gore.

Prvi projekat Ecstatic move organizacije je 13-tog maja kad dovode neverovatnu DJ Nushu i DJ Anxhelu u Kotoru u diskoteci Maximus. Interesovanje je ogromno, a uskoro će karte biti u prodaji. Biće naznačeno na instagram I fb profilu kada počne prodaju ulaznica.

Tu je i sjajna ženska domaća podrška u vidu: DJ Stamina, Nomadica i Teodora Jarić.

Nusha se kao ženski DJ, a samim tim i retka pojava na rumunskoj techno sceni, vrlo brzo izdvojila po svom talentu, DJ veštinama i produkciji.

Već više od decenije, Nusha ne prestaje da iznenađuje klabere širom sveta, svojim inovativnim i svežim setovima. Na nastupe uvek donosi nešto novo, a kroz svoje setove, oduševljava tehnikom, selekcijom muzike i neverovatnom energijom – iz tih razloga njena karijera neprestano raste.

ŽURKA ĆE BITI ODRŽANA U KULTNOM KLUBU MAXIMUS!

Maximus je poznata diskoteka širom Balkana I preko i specifična je po izuzetno kvalitetnom zvuku I prelepom ambijentu. Nekadašnji centar elektonske muzike I rejva gde su dolazili DJ-evi I producenti iz sveta (Sam Paganini, Nastia, Tiga, Umek, Fatboyslim, David Morales, Nakadia, Ramiro Lopez, Dax J, Talamasca, Skazi, Liquid Soul, Indra i mnogi drugi).
U Maximusu se održavao veliki Refresh festival svake godine u trajanju od 3 dana koji I dan danas ne odlazi u zaborav i znamo da se publika uzelela takvih žurki.

Ovog 13-og maja vraćamo publiku na staru adresu uz sjajne izvodjače Nushu I Anxelu da se prisetimo kako je to bilo, a I kako može biti sada. Jedva cekamo.

Posetite oficijalnu facebook stranicu “Ecstatic move” klikom ovde.

Avatar photo

Autor: Igor