U prodaji Early Bird ulaznice za najvernije fanove Freshwave Festivala!

 U prodaji Early Bird ulaznice za najvernije fanove Freshwave Festivala!

Danas je počela prodaja Early Bird trodnevnih festivalskih ulaznica za Freshwave2023 putem ticket servisa kupikartu.ba. 

Nova dekada je stigla!

Nadamo se da ste spremni za nove talase nezaboravnih trenutaka, snažnih emocija, ljubavi, još više ljubavi i još spektakularnijih nastupa najvećih regionalnih i svetskih zvezda. Predstojećeg leta, od 10. do 12. avgusta, među zidinama banjalučke tvrđave Kastel, održaće se novo, izdanje festivala, sa rekordnim brojem izvođača, festivalskih bina i zona, najvećim festivalskim kampom i najboljom festivalskom produkcijom, a prva potvrđena imena, Indira Paganotto, Bart Skils, Javier Portillo, Buč kesidi, Sara Jo, Crni Cerak i Lacku, nagoveštaj su šta nas to tek u predstojećem periodu očekuje.

Freshwave želi da svojoj publici, nastavi da nudi jedinstveno festivalsko iskustvo kroz inovative i spektakularne vizuelno-pirotehničke sadržaje, vrhunski kvalitet zvuka i najbolje bine, bogate sadržaje festivalskih zona, savremen festivalski kamp ali i mnogobrojne turističke sadržaje grada na Vrbasu.

Najvjernijim fanovima festivala i ove godine želimo da ponudimo “Early Bird” trodnevne ulaznice uz najveće uštede i po najpovoljnijim cenama:

– EARLY BIRD 3-dnevna ulaznica dostupna je po cijeni od 60KM/32 Evra

– EARLY BIRD 3-dnevna VIP ulaznica  dostupna je po cijeni od 90KM/47 Evra

Kupovinom VIP ulaznica ostvarujete pogodnosti pristupa festivalskoj VIP zoni koja se nalazi uz festivalsku Main binu, a u kojoj su posetiocima osim najbolje pozicije na festivalu na raspolaganju ugostiteljska usluga na najvišem nivou, koktel bar, zasebni stolovi, poseban pristup odvojenom toaletu, uz ograničen broj posetilaca, odnosno maksimalan komfor na samom festivalu. 

Festivalske Early Bird ulaznice će putem ticket servisa kupikartu.ba, na OVOM LINKU kao i na njihovim prodajnim mestima biti dostupne do 1. maja 2023. godine. 

Osigurajte na vreme svoje ulaznice za Freshwave2023.

Avatar photo

Autor: Igor