PRVA HRVATSKA MUZIČKA KONFERENCIJA NAKON POČETKA PANDEMIJE OKUPLJA SVETSKE STRUČNJAKE! CROATIA BEACH MUSIC CONFERENCE 2. i 3. SEPTEMBRA NA PAGU!

 PRVA HRVATSKA MUZIČKA KONFERENCIJA NAKON POČETKA PANDEMIJE OKUPLJA SVETSKE STRUČNJAKE! CROATIA BEACH MUSIC CONFERENCE 2. i 3. SEPTEMBRA NA PAGU!

Hrvatska je ovog leta središte Festivalske industrije u Evropi.

Strogo se pridržavajući propisanih epidemioloških mera održani su brojni Festivali koji su okupili više desetina hiljada posetilaca. Sada, organizatori velikog broja njih, BSH Events i NOA Grupa organizuju prvo izdanje CROATIA BEACH MUSIC CONFERENCE koja se održava 2. i 3. septembra u Novalji na ostrvu Pagu.

U idućim godinama cilj je da ona postane tradicionalna i važan faktor u svetu Festivala i zabave u Europi. Zanimljivost je i to što će se deo konferencije, uz grad Novalju, održati i na plaži Zrće.

 „Ideja za ovako važnom konferencijom na koju dolaze dobro nam znani govornici iz muzičkog i festivalskog sveta nije nova. Pandemija je poremetila planove, no sa velikom radošću možemo najaviti prvu konferenciju ove nedelje u Hrvatskoj!“ – otkriva Drago Vukelić iz BSH Events, dok Josipa Žižić iz NOA grupe ističe: „Cilj konferencija je, da kvalitetom govornika i rešenja koja će iz nje proizaći, da postane tradicionalna i da Hrvatsku uvrsti na jedno od vodećih mesta u Evropi kad su ovakvi događaji u pitanju!“ 

U dva dana u Novalji će se okupiti cenjeni govornici među kojima su; Martin Vega (Amnesia Ibiza), Martin Reitstätter(Event & Touristik Group, AGZ, BGZ), Joe Bašić (Ultra, MPG Marketing Agency), Marco Faraone (DJ/Producer), Nick Yates (Kaluki, Paradise), David Blackgrove (Paradigm, Fisherov manager), Tomo Ricov (Pepermint Agency), Dalibor Oliver Zjačić (Sonus Festival, We Love Sound) te mnogi drugi.  Cilj je među ostalim spojiti ljude iz muzičke industrije i dovesti ih na mesto gde oni mogu učiti i deliti iskustva sa kolegama iz celog sveta. Prvo izdanje održaće se na ostrvu Pagu koji je ovog leta bio glavna festivalska bina Evrope. Neki od panela uključuju teme kao što su; #Party safe – Najvažnija tema CBMC je sigurnosni epidemiološki okvir sproveden ovog leta na Zrću. HZJZ provodi istraživanje na Zrću sa ciljem izrade naučne studije clubbing kulture u epidemiološkim uslovima. #Party Safe program je postigao odlične razultate ove godine u sigurnosnom smislu. Između HZJZ i NOA grupe postignut je sporazum o izradi najveće naučne studije na tom području u svetu. 

Ostale teme su: Kako je Covid-19 zaustavio naše poslovanje i šta smo učinili?, Uticaj pandemije na cene i partnerstva, Festivali kao kreatori odredišta, Digitalizacija industrije, Umetnici o pandemiji Covida te Post pandemijski boom kriza u industriji događaja i muzike.

Zainteresirani za sudjelovanje na konferenciji mogu se prijaviti na e.mail: marketing@noagrupa.hr

 
Povežimo se, rastimo i dobro se provedimo
Avatar photo

Autor: Igor