Spektakl za poslednje veče Matinée Festa, Rodriguez Jr. I Fideles kod Pobednika!

 Spektakl za poslednje veče Matinée Festa, Rodriguez Jr. I Fideles kod Pobednika!

Photo by Jovan R.

Matinée Fest ne prestaje da oduševljava publiku, spremite se za još jedan dan  festivala na kojem će nastupati internacionalna svetska imena Rodriguez Jr. i  Fideles, uz domaću podršku naših dj-eva, Nexie, Luka Čukić, Aleksandra  Dunde. 

Drugo veče festivala velika zvezda Sébastien Léger, francuski producent i DJ je  sinoćnim nastupom priredio prelepe momente svojim muzičkim izborom. Publika  je igrala uz melodičan house, deep, raznovrsnoim notama koja su se prožimale  kroz njegove setove, probudio je emocije svih posetilaca.  

Pubilka je za kraj nastupa ispratila ovog izvrsnog producenta velikim i dugim  aplauzom, dok su veče festivala zatvorili Kristijan Molnar i After Affer, izvrsnim  B2B setom.  

Honey Dijon jedna od najtraženijih Dj-ica, u četvrtak je održala fantastičan  nastup u Beogradu na Matinée Festu kod Pobednika. Bogradska publika je ple sala uz kultne hitove house-a, funk-a kao i uz neverovatne mixeve koje je na  sceni improvizovala. Na svom Instagram profilu se zahvalila beogradskoj publici:  ”Thank you Belgrade! You made my first time delicious and tasty!”  

Nakon završetka njenog nastupa, usledio je Andew Meller, miljenik beogradske  scene, kao i Marko Milosavljević koji je zatvorio prvo veče festivala.  

Photo by: Matija

Subota 28. august 

Fideles, zvezde Afterlife-a, Innervisions, Still vor Talent, italijanski duo Fideles spreman  je da impresionira ljubitelje dobrog zvuka širom sveta svojom muzikom koja spaja  melodiju i epsko stvaranje zrelog i savremenog zvuka.  

Rodriguez Jr. dobro poznati i nagrađivani muzički producent, predstaviće se sa svojim  jedinstvenim live nastupom koji slobodno možemo reći da je jedan od omiljenijih među  domaćom publikom. Njegovo veliko iskustvo u svim žanrovima elektronske muzike  učinilo ga je vizionarom melodičnog house-a i techno-a.  

Matinée Fest 2021  

Beograd predstavlja jedan vrlo unikatan festival Matinée Fest, koji zaslužuje najatrak tivniju i najlepšu lokaciju našeg grada. Manifestacije su postale sastavni deo života u  našoj metropoli, dugi letnji dani, koji se završavaju zalascima sunca uz dobru muziku,  prijatnu atmosferu i najatraktivnije žurke, najbolje opisuju koncept Matinée-a.  

Photo by Matija

Zbog ekskluzivnosti događaja i maksimalnog ugođaja broj karata je ograničen, 1000  ulaznica će biti puštene u prodaju na dnevnom nivou.  

Festival počinje od 17h do 02h  

Karte za festival se mogu kupiti preko GIGS TIX-a kao i u Vulkan knjižarama.  

Sa ciljem da očuvamo životnu sredinu za generacije koje dolaze, lokaciju festivala i cel og Kalemegdana, u saradnji sa partnerima festivala Recan fondacijom realizovaćemo  CSR kampanju reciklaže limenki i edukacije posetilaca o značaju reciklaže u postupku  očuvanja životne sredine.  

Koncept dnevnog festivala, sa predivnim prizorima panorame glavnog grada, idealna je  prilika za ljubitelje dobrog zvuka da uživaju i podsete se kako Beograd zrači u letnjoj se zoni dobrog provoda. Zato smo na jedinstvenoj lokaciji, u srcu grada, za vas pripremili i  imena koja će ispuniti sva vaša očekivanja, kao i poseban festival koji ćete pamtiti.  

Važno obaveštenje:  

Pravo ulaska na Matinée Fest imaće svi oni koji imaju:  

Digitalni zeleni sertifikat, kojim se potvrđuje da ste vakcinisani ili da ste preležali  Covid19  

• Negativan PCR test 

• Antigenski test  

U slučaju da se gost odluči za brzi antigenski test, naš tim će obezbediti antigensko te stiranje uz kupljenu ulaznicu, po subvencionisanoj ceni od 490 rsd.  U saradnji sa laboratorijom AQUALAB ovo testiranje možete obaviti pre održavanja fes tivala kao i na samom ulazu istog:  

26.avgust – 16h do 23h  

27.avgust – 16h do 23h  

28.avgust -16h do 23h  

Kako biste izbegli gužvu na dan samog događaja savetujemo vam da testiranje obavite  pre festivala u jednoj od AQUALAB laboratorija.  

Sve lokacije AQUALAB laboratorija u kojima možete obaviti testiranje sa popustom uz  prikaz validne Matinée Fest karte možete pronaći na sledećem linku:  https://aqualab.rs/mapa-laboratorija/  

Za sve ostale informacije pratite nas na Instagram i Facebook profilu.  

Vaša sigurnost nam je na prvom mestu, sve zdravstvene mere propisane od strane  Vlada Republike Srbije, biće uvažene.  

Vidimo se kod Pobednika! 

Avatar photo

Autor: Igor