Prvi put Olivier Giacomotto u klubu The Tube!

 

Polako ali sigurno približava se i ta dugo očekivana subota, 21. novembar, kada ćemo prvi put imati prilike da čujemo kralja deep tech-a u klubu The Tube.

Olivier Giacomotto postao je veoma populan medju domaćom publikom u poslednje dve godine, a u beogradskim klubovima ne prodje nijedna žurka da bar jedna njegova traka ne bude puštena. Obzirom na to da je ovaj sjajni producent bukiran u sklopu projekta “Inifinity”, podršku u DJ pultu pružiće mu dvojac ZWEIN. Zbog velikog interesovanja karte će se prodavati u pretprodaji po ceni od 590 dinara, dok će na ulazu cena biti veća.

NAPOMENA: Apeluje se na posetioce da dodju ranije kako bi izbegli gužvu, takodje ekipa kluba istače da je pristojan dress code obavezan (trenerke i nedolično oblačenje nisu dozvoljeni).

Olivier Giacomotto poreklom je iz Francuske, tačnije iz grada Bordeaux. Danas već dokazano sastavni igrač elektronske muzičke scene, počeo je da se bavi muzikom daleke 1999. godine. dok je bio asistent u Townhouse studiju in Londonu. Posle odredjenog vremena kada je sakupio dovoljno znanja i veština, vraća se u Francusku kako bi započeo sopstvenu produkciju. Njegova neumorna potreba za stalnim razvojem i rastom tera ga u potragu za novim muzičkim eksperimentima. Zbog toga Olivier prirodno ukršta različite muzičke pravce, ostavši dosledan underground-u.

U poslednjih 10 godina, on je svoj prepoznatljiv zvuk pronašao negde izmedju techno, house, tech house i electro muzike, takodje iskovao je svoj put redovno se pojavljujući u najvišim redovima Beatport liste, najveće online muzičke prodavnice specijalizovane za elektronsku muziku. Ostvario je fenomenlnu saradnju sa najpoznatijim produkcijskim kućama elektronske muzike kao što su Get Physical, Suara, Noir Music, Definitive Recordings, Plus 8, Great Stuff, Toolroom.

Njegova nepokolebljiva odlučnost za pomeranjem granica izdvojila ga je od drugih, a njegova kreativnost u stvaranju muzike dovela ga je do medjunarodnog priznanja. Ono što je zanimljivo jeste da Olivier pored elektronske muzike izdaje i muziku za najpoznatije video igrice. Multinacionalni programer i izdavač Rockstar Games uzela je licencu za 4 njegove trake koje se nalaze u trkačkoj igri Midnight Club Los Angeles. Takodje je radio i muziku za pop I reggae izvodjače.

Olivier je do sada izdao veliki broj singlova, remixa kao i EP izdanja, medju kojima su Heartless EP, Explorateur EP,Jilik EP, Let It Go EP, Nocturnalism EP…

ZWEIN– Ovaj dvojac čine Nemanja Tankosić i Nenad Jovanović, koji su svoju zajedničku saradnju za DJ pultom započeli pre 4 godine. Od tada su svirali na manjim i većim event-ovima u Srbiji, kao što je prošlogodišnji LoveFest, Love District, u klubovima Mladost, The Tube, Wats, Sunday Beat, Three dots, Mint. Orjentisani na deep house zvuk, naginjući kasnije i ka tech house  i techno zvuku, uspeli su da izgrade prepoznatljiv stil na domaćoj elektronskoj sceni. Novi koncept žurki “Infinity“ započeli su prošle sezone u klubu The Tube i do sada su svirali uz Guy J-a, Eelke Kleijn-a i D nox i Beckersa.

Pripremaju ljubiteljima kvalitetnog zvuka još lepih iznenadjenja, koja će biti uskoro objavljena.

 

Avatar photo

Autor: Igor