Sunday Beat ove nedelje predstavlja spoj stare i nove škole DJ-inga gde će sa nama biti John Belk, Goran Starčević i Tom Collins.

Koncept Beat žurki je vrlo jednostavan. Kako nam Viktor Savić, host Beat-a, prenosi: “Naš fokus je da kroz dobru muziku privučemo ljude sa pozitivnom energijom i stvorimo najbolju moguću klupsku atmosferu bez obzira na mesto događanja. Za sada nam to ide od ruke :)” 
 
 

 
Ove nedelje na Sunday Beat-u gostuju John Belk i Goran Starčević uz rezidenta Tom Collins-a. John Belk se bavi produkcijom već 10 godina, iza sebe već ima 15 izdanja u kojima se nalaze remix poznatog hita Hot Since 82 “Like You” kao i njegov original singl “Silver Surfer” koji je našao na Bedrock kompilaciji. Goran Starčević, koji čini jednu polovinu projekta Depth Perception je već dugi niz godina poznat domaćoj klupskoj sceni gde uvek propagira najsvežiji house zvuk.
 
John Belk – Silver Surfer [Bedrock Records]
https://soundcloud.com/bedrock_rec/bedsbvin1-b1-john-belk-silver
 
Podsećamo vas da su na Beat žurkama do sad gostovali Thyladomid (Diynamic), Kydus (Circus Recordings), Gramophonedžie, Lea Dobričić, John Belk, Kristijan Molnar, Manjane i mnogi drugi.
Za više informacija posetite
 
 
 
 
 
 
Avatar photo

Autor: Igor