PSYCHEDELIC FEVER vol.6 with MARTIAN ARTS

Da li ste spremni za još jednu “psihodeličnu groznicu”? Chaotic Beats družina ponovo udružuje snage sa Liquid & Solid organizacijom kao i pre dve godine kada su na istom mestu, tada po prvi put u Srbiji, ugostili Grčkog producenta Martian Arts-a.

Ako se sećate tada smo i prognozirali njegovo probijanje među samu elitu psychedelic zvuka, što može najviše da potvrdi podatak da je danas njegova matična izdavačka kuća – TIP Records (UK). Za ovu izdavačku kuću ne treba trošiti puno reči s obzirom da su tu od samog početka stvaranja ovog muzičkog pravca i koji u svom arsenalu poseduju najbolje i najcenjenije producente u svetu. Ako Raja Ram (osnivač TIP etikete) na pitanje: “Koja je trenutno najbolja numera od vašeg omiljenog novog producenta?” odgovori: “Martian Arts, sve njegove stvari!”, onda to svakako govori o kvalitetu ovog Grka. Oni koji su bili prisutni sa nama pre dve godine na njegovom premijernom gostovanju znaju šta mogu da očekuju, a svi vi koji ste iz nekog razloga bili sprečeni da dođete, evo nove šanse da čujete pravi psychedelic zvuk, kako i dolikuje našem serijalu.

 
Nektarios Meintanis  se još davne 1994. godine  susreo sa  psychedelic trance pravcem, tada potpuno novim fenomenom. 2000. godine seli se iz Grčke u Veliku Britaniju gde je studirao audio inžinjering, a 3 godine kasnije diplomira kao odličan student. Prvo izdanje beleži 2003. pod imenom “Unison”, a nekoliko godina kasnije kao jedan od članova projekta “Disco Hooligans” skreće pažnju na sebe uspešnim izdanjima za Neurobiotic, Ektoplazm i Harmonia rec. 2011. godine pokreće solo projekat “Martian Arts” i već sa prvim izdanjima pomera granice svojim školovanim pristupom produkciji i jedinstvenim stilom kojim povezuje prošlost i sadašnjost.
 
Velika ljubav prema analognoj opremi  mu je odredila potpuno jedinstven zvuk. To mu je omogućilo da za kratko vreme ostvari saradnju sa legendama kao što su “Manmademan”, “Eat Static” ili  “Braincell”. U 2015. je postao deo TIP stabla, gde je zauzeo vodeće mesto. Njegove produkcijske veštine takođe možete čuti i u projektu “Ohmnidrive” u kome sarađuje sa još jednim poznatim grčkim producentom “Audioform”, kao i u saradnjama sa projektima “Black Noise” i “JP”. Nektariosova izdanja možete naći u katalozima poznatih izdavačkih kuća kao što su TIP, Nano, Zero1, Maharetta, Etnicanet, Blacklite, Neurobiotic, Mutagen, Goa Productions, Blue Hour Sounds, Phantasm, Hyperflow… U skorije vreme je pokrenuo psytech projekat Strontium Dogs sa Mervom iz Eat Statica, koji posle nastupa na Ozori 2015 definitivno obećava.

Njegovu muziku možemo okarakterisati kao povratak korenima i izvornom psychedelic zvuku sa novim pristupom i novom produkcijom koja nikog ne ostavlja ravnodušnim. Martian Arts je svakako ime koje ce biti upamćeno od strane mnogih ljubitelja ovog pravca, jer o kvalitetu koji poseduje govori i podatak da ga u svojim setovima vrte imena poput Tristana, Lucasa, Dickstera, Shane Gobija, Boom Shankara i mnogih drugih. U prethodnoj godini je nastupio na mnogim festivalima, Ozora, Universo Parallelo, Antaris, HillTop Goa, Solstice… Očekujte live set pravog festivalskog zvuka!

Chaotic Beats & Liquid&Solid DJs
Full fluo decoration & 3D Video mapping by: Side effects 

Karte će se prodavati isključivo na vratima kluba i to po sledećim cenama:
do 00h ▶ 500 rsd
od 00h ▶ 700 rsd

EVENT: https://www.facebook.com/events/101449423560181/

 
Avatar photo

Autor: Igor