The Black Box i Falso Berlina u DOT-u ovog vikenda

 

The Black Box žurke izgradile su već ugled među beogradskim klaberima, gde važe za brend koji uvek donosi odličnu zabavu. Još jedna ekipa ove nedelje premijerno će predstaviti svoje umeće u klubu na adresi Francuska 6, a u pitanju je Falso Berlina.

Ovog petka, 5. februara, posetioci kluba Dot imaće priliku da zavire u “crnu kutiju” u okviru još jedne “The Black Box” žurke. Muzički pravci variraće između deep i tech hausa, pa sve do progressive ritmova uz odličan DJ tim u sastavu: domaćin večeri Teo Trunk i gosti Pion & Luka VI. DJ Dowla aka Pion radi kao DJ u Beogradu od 2002. godine ,a produkcijom se bavi od 2000. godine pa se slobodno može reći da je u pitanju jedan klupski veteran! Luka Vukovic aka LukaVI još od osnovne škole je istraživao elektronsku muziku, da bi se 2007. susreo sa muzikom u koju je i danas zaljubljen – tech house-om. Njegov današnji zvuk i dalje je mahom tech house, začinjen sa malo acida i minimala. Žurka počinje u 23h.

Subota, 6. februar, donosi premijerno izdanje Falso Berlina žurke u Dot-u! U pitanju je nova party organizacija koja ima ideju da osveži postojeću muzičku ponudu u klubovima prestonice – a kako su to zamisili da urade, saznaćete ako dođete u Dot ove subote. Gost DJ te večeri biće klaberima dobro poznat Predrag Janus, koji se ovim gigom vraća na scenu posle duže pauze. Za one koji ne znaju – Predrag Janus aka Alf, DJ iz Beograda, bavi se elektronskom muzikom već 12 godina. Zbog odlične tehnike, kritičari ga čak nazivaju “maestrom miksa” sa neverovatnim osećajem za momenat, energiju i bit. Njegovi setovi su nepredvidivo energični, prožeti zavodljivim ritmovima i uzbudljivom bass linijom. Domaćini večeri su Estray i Depra, a party počinje u 23h.

Pratite Dot na Facebooku i Instagramu, a za sve informacije možete se obratiti na broj telefona +381 69 3682582.

Avatar photo

Autor: Igor