PSYCHEDELIC NYE PARTY with JUNO REACTOR

 

GOASAPIENS & U.LJ.E.Z.  sa ponosom Vam predstavljaju TRANSPOSE / 2

Klub ILLUSION– Lomina 14, Beograd

 

 

Nakon prošlogodišnje više nego uspešne TRANSPOSE žurke, odlučili smo da ponovimo sve to ali još bolje. Za ovu Novu Godinu imamo čast da ugostimo uveliko poznato i poštovano ime svetske psytrance scene JUNO REACTOR ! Ostaćemo dosledni tradiciji i žurka će trajati 20 sati kako je planirano, možda se desi da neplanirano traje i duže, sve zavisi od želje publike.

JUNO REACTOR / Hommega Rec. /

Juno Reactor su 1990. oformili Ben Watkins i Stephen Holweck.  Svoj prvi veliki uspeh postigli su svojim prvim albumom „Transmissions“ koji su izdali 1993. i ovaj album se smatra jedan od prvih albuma među Goa Trance žanrom.  Njihov četvrti album koji su izdali 1997. Pod nazivom „Bible Of Dreams“ je bio dosta drugačiji od prethodnih pomerajući se od tradicionalnih dance bitova i uključujući  tadašnjih uticaj tribal-a. Šesti po redu  Juno Reactor album koji je izdat 2004. pod nazivom „Labyrinth“ u kome se nalazi i muzika koju je Watkins radio za film Matrix. Ovaj album je još jednom potvrdio to prisustvo uticaja tribal zvuka u trakama kao što je „Conquistador II“. Juno Reactor iza sebe ima bogatu karijeru što pokazuje veliki broj izdatih albuma i singlova a takođe nebrojeno mnogo nastupa po celom svetu.

Domaća podrška:

ALBERT / Goasapiens
ANTA / Save The Rave
CUNE / U.Lj.E.Z.
JOHAN / Save The Rave
ALEK / Zen.IT Galaxy / U.Lj.E.Z.
RISING DAWN / Spun Rec. / U.Lj.E.Z./ Live set
STEFAN / Zen.IT Galaxy Records / Trance Community
PRPA / Psychofusion
IGOR / U.Lj.E.Z.
KUZMA / Trance Community
POINTFIELD / Solid Rec.
YOXIM / Tripping Vibe
PSYCHOSOCIAL / UP!Noise Rec.
VLADA / U.Lj.E.Z.
ALEXA / U.Lj.E.Z.
DAVID / SoundFactory

 

Karte se mogu kupiti preko promotera i admina fb iventa po ceni od 1000 dinara.

https://www.facebook.com/events/331962903653720/?pnref=story

Klub „ILLusion“ nalazi se u Lominoj ulici ,u neposrednoj blizini Zelenog Venca. Klub se nalazi na površini od 350 m2 od čega je 200 m2 dance floor. Opremljen je separeima, barskim stolovima i stolicama kao i velikim šankom. Za atmosferu u klubu zaslužan je veliki mix pult, sound system jačine 30 kw kao i veliki broj vizuelnih efekata u šta uključujemo lasere, skenere, robo glave, projektore… Klub poseduje parking, kao i fizičko tehničko obezbedjenje.

 

Avatar photo

Autor: Igor