Publika Burning Man festivala oterala je DJ DIPLO-a sa bine zbog komercijalnog seta!


Komercijalna muzika koju je Diplo puštao i nije baš najbolje prihvatila publika nedavno završenog Burning Mana jer su ga svojim povicima negodovanja oterali sa stage-a.

Do samog incidenta i ne bi došlo da svoj nastup u sredu nije otkazao Seth Troxler jer njegova svita nije dobila dopuštenje da bude s njim na bini i organizatori su prazno mesto u rasporedu popunili dvojcem Jack U, a kojeg čine sam Diplo i Skrillex. I dok je, navodno, Skrillex puštao sasvim pristojan set, ali Diplo je uzrujao okupljene jednom jedinom stvari do te mere da su ga svojim povicima negodovanja oterali sa stejdža.

Traka koju je Diplo pustio:

Stvar koja je dovela do prekida seta je kada je Diplo pustio traku “Turn Down for What” koja je vrhunac komercijalne i EDM muzike, a već nakon prvih taktova pesme i vama će biti jasno kako je negodovanje sasvim opravdano. Dipla su na bini zamenili Tale Of Us na sveopšte oduševljenje prisutnih.

Pogledajte reakciju publike kad je puštena ta “pesma” 🙂 🙂 🙂

Diplo se isto oglasio preko svog twiter naloga i napisao da ovo ništa nije istina i da ga publika nije oterala sa stege-a.

Izvor: Pulseradio

Avatar photo

Autor: Igor