Gary Beck prvi put u Beogradu 3. oktobra


U petak, 3. oktobra od 22.00, u klubu Assimil nastupiće Gary Beck, britanski didžej i producent.

Posle velike rođendanske proslave i otvaranja novog prostora, jesenju sezonu Lucky Records žurki otvoriće Britanac koji će ovom prilikom po prvi put nastupiti u Beograd, u hangaru stare šećerane u Radničkoj 3.

Gary Beck se smatra jednim od najinventivnijih producenata aktuelne elektronske muzičke scene. Sa prepoznatljivim zvukom gostovao je po najuglednijim klubovima i festivalima širom sveta. DJ Rush, Slam DJs, Sven Vath, Chris Liebing, neki su od najvećih magova techno scene sa kojima je Gary Beck nastupao u klubovima poput kultnih berlinskih Tresor-a i Berghain-a, kao i Amnesia-e na Ibici.

Poslednjih nekoliko godina, njegova izdanja objavljena su na lejblovima kao što su Drumcode, Saved i Cocoon, a trenutno je promoviše svoju etiketu BEK Audio, na kojoj se mogu naći izdanja Mr. G-ja, DJ Rush-a, Mark Broom-a i Speedy J-a.

Posle objavljivanja albuma „Bring A Friend“, prošlu godinu obeležile su neka od njegovih najboljih izdanja među kojima se izdvojio „Video Siren“. Ove godine na kompilaciji „Saved 100″ našla se Gary-jeva traka „Around You“ kao i Beyer-ov remiks za izdanje „Say What“.

Uz zvezdu večeri, nastupiće beogradski producent i DJ Speedy, kao i Dejan Milićević, Alexandar Ivković, Pero Fullhouse i Mihajlo.

Ograničeni broj ulaznica za Lucky Records party u prodaji je po promotivnoj ceni od 590 dinara na svim prodajnim mestima Eventima, kao i na biletarnicama Doma omladine Beograda i Kombank arene.

Avatar photo

Autor: Igor