Izraelski „Trajbal Dens“ na Kalemegdanu :: ULAZ SLOBODAN!


Jedinstveni muzički sastav iz Izraela „Trajbal Dens“ koji kombinuju drevne, 
plemenske instrumente sa modernim zvucima, predstaviće se beogradskoj publici u nedelju 7. septembra od 19h u muzičkom paviljonu na Kalemegdanu. Ulaz na koncert, koji Ambasada Izraela organizuje u saradnji sa „Beogradskom tvrđavom“, je slobodan.

Ritam i energija tradicionalnih instrumenata kao što su didžeridu i đembe, uz sjajan ženski vokal i moderan, elektronski ritam nateraće vas da zaigrate i krenete na nezaboravno muzičko putovanje.

Tvorac ovog jedinstvenog muzičkog projekta, izraelski kompozitor, producent i bubnjar Amir Jakobi inspiraciju je dobio tokom boravka u Africi, prisustvujući plemenskim ceremonijama koje odlikuje živ ples uz ritam bubnjeva. Želeći da podeli to nezaboravno iskustvo koje vodi stanju transa i potpunom prepuštanju muzici, po povratku u Izrael je osnovao sastav „Trajbal Dens“. Ono što se dešava tokom njihovog nastupa je sjajna razmena energije između muzičara i publike svih uzrasta.

Trajbal Dens“ će se pre Beograda, predstaviti publici Novog Sada na Festivalu uličnih svirača 5. septembra od 23.45 časova u Katoličkoj porti.

Za više informacija posetite oficijalni Facebook Event klikom ovde

Avatar photo

Autor: Igor