Tropical Inn žurka na Kališu – satnica

 

Na terenima KK Partizan na Kalemegdanu kraj letnjeg provoda biće obeležen žurkom Tropical Inn, na kojoj ćemo moći da slušamo house muziku i druge, slične ritmove. Za DJ pultom će tu noć stati Tomcraft, Lea Dobričić, Groovyman, Tumalon, poznatiji pod imenom Me High Low i DJ dvojac Showbiz.

Ovo veče će biti tematsko. Svi koji nameravaju da dođu treba da obuku havajske košulje u stilu Nika Slotera, a devojke da budu u vrućim pantalonicama!

Evo i satnice:

20.00 – 22.00h Showbiz

22.00 – 23.30h Tumalon a.k.a. Me High Low

23.30 – 01.00h Groovyman

01.00 – 03.00h Tomcraft

03.00 – 05.00 Lea Dobričić

Pravimo ogromnu tropsku žurku na Kalemegdanu, ideja je da sve bude veselo i šareno, tako da pozivamo posetioce da iz ormana izvuku svoje havajske košulje, majice na cvetiće, devojke da svoje stare farmerke iseku i naprave kratke šortseve, nabave neke funky naočare za sunce i da tako i sami budu deo festivalske noći. Preporučujemo svima da probaju čuvene ‘buckete’, šarene kofice koje su na Tajlandu sinonim za dobre žurke, u kojima će se služiti kokteli i koje će na Kalemegdan preneti duh egzotičnih, svetskih destinacija“, kažu iz organizacije Jungle Tribe.

Ideja je da jednog dana ova zabava preraste u festivalsku i da traje nekoliko dana, sa više bina i više inostranih disk-džokeja, a sve bi to, kažu u organizaciji, doprinelo još boljoj turističkoj ponudi Beograda.

Inače, zbog velikog interesovanja organizatori Tropical Inn žurke preporučuju posetiocima, koji imaju pozivnice za događaj, da na žurku dođu do 22.30h, kako bi se izbegle gužve na ulazu. 

Karte za Topical Inn se mogu nabaviti na svim blagajnama Eventima u Srbiji, njihova cena je 1.000 dinara, dok će na ulazu cena karte biti 1.200 dinara.

Avatar photo

Autor: Igor