Pulseone Sessions 062 u klubu WATS!

 

Jedan od najznačajnijih ljudi sa ovih prostora iz domena underground progressive scene, Miloš Miladinović nastupiće u subotu, 21. maja u okviru novog izdanja Pulseone Sessions emisije posvećene promociji inteligentne progressive i trance muzike, čije se 62. izdanje može pratiti uživo u intimnom prostoru kluba WATS sa pogledom na panoramu Beograda od20h.

Miloš Miladinović, poznat i kao Bomber, je menadžer kultne progressive etikete Balkan Connection, koja se smatra jednom od najpoznatijih izdavačkih kuća na svetu tog žanra. Do sada je pripremio više od 600 muzičkih izdanja sa preko 3.000 traka. Kao didžej radi od 1997. godine i iza sebe ima preko 1.500 nastupa. Beogradski nastup će biti najava za letnje događaje, kada će raditi na relaciji od Los Anđelesa do čuvenog Bloque festivala u Grčkoj. Nedavno je izabran za prestižno priznanje Artist of the Week na Frisky radiju. Sarađivao je sa pregršt izvođača među kojima su Oliver Lieb, Richard Grey, Paolo Mojo, Dousk i drugi.

Pulseone Sessions hostuju Andrey i dvojac Eastbound od maja 2008. godine i do su ugostili preko 130 muzičara iz zemlje i inostranstva – od Martin Rotha, Darin Epsilona, Cid Inca, Timewritera, Jody Wisternoffa preko underground imena kao što su Giu Pacheco, Cream i Storyteller. Live izdanje emisije snima se od kraja 2015.

https://soundcloud.com/milosmiladinovic

Avatar photo

Autor: Igor