TECHNO WEEKEND U BARUTANI: TEN WALLS I JOŠ 10 IZVOĐAČA

 

Predstojeći vikend u Barutani okupiće prave tehno sladokusce jer ova najlepša letnja party pozornica najavljuje bogat DJ lajnap za petak i subotu. U okviru tehno vikenda, zakazanog za 20. i 21. maj, nastupiće čak 11 DJ-eva, među kojima i Ten Walls čiji nastup je prvobitno trebalo da se desi u Magacinu Depo 6. maja. Svako ko kupi kartu za subotu moći će besplatno da uđe u petak, a VIP goste čeka spektakularna VIP platforma.

Za petak, 20. maj, rezervisana je revija nekih od najpoznatijih DJ imena domaće tehno scene – za DJ pultom Barutane smenjivaće se Vuk & Runy, Nic Lawyer, Aleksandar Ivković & Mihajlo i Luka Concrete & Bojan Vukmirović. Ulaz košta 400 dinara, cena VIP ualznice je 600 dinara, a karte se u pretprodaji mogu kupiti na svim prodajnim mestima Eventima.

U subotu 21. maja u Barutani će nastupiti čuveni Ten Walls, čiji nastup beogradska publika željno iščekuje već nedeljama. Tridesettrogodišnji Litvanski DJ i producent Marijus Adomaitis, poznatiji kao Mario Basanov, a još poznatiji kao Ten Walls, u Beograd stiže na poziv Beat ekipe – a uz njega će u Barutani ove subote nastupiti još i gost Alive iz Mađarske, kao i odlična domaća podrška u sastavu Vlada Janjić, Boža Podunavac i Slavka. Regularna ulaznica košta 970 dinara, dok cena VIP karte iznosi 2500 dinara, a sve karte se mogu nabaviti na prodajnim mestima Gigstixa i DD Tickets-a.

 

Avatar photo

Autor: Igor