Pun Depo orao do zore!

 

Prva Oranje žurka ispunila je sva očekivanja publike. Prepun Depo Magacin đuskao je do ranih jutarnjih časova dok su posetioci na krakto uspeli da prožive čari Holandije.

Za sjajnu atmosferu pobrinula se odlična dj ekipa koja je pokazala da domaća elektronska scena ima veliki potencijal i da itekako može da razdrma masu i napravi veliki spektaktl.

Odličan intro, i najavu spektakla, napravili su Kristijan Petrovski i Nemax Jackmill. Žurku su započeli u 23h dok je već u 00h Depo Magacin bio preplavljen gostima. Calavera & Manya zajedno sa mladim Peter Portman-om su nam predstavili veoma interesantan  mix tech house-a, electro-house-a u tehno zvuka. Nova nada domaće tehno scene Ilija Đoković oduševio je sve prisutne posetioce svojim setom i doveo Depo Magacin do usijanja dok je, već dobro poznati majstor TKNO, na svoj prepoznatljiv način, u velikom stilu, zatvorio prvo Oranje!

Pored slušanja odlične muzike, posetioci si imali priliku da svrate do čuvenog muzeja  Van Gogh-a, pogledaju šta to ima da se kupi u Coffeeshop-u, provozaju se sa bicklistima Amsterdama, podruže sa damama iz Red Light District-a i uživaju u specijalnim svetlesnom efektima koji su zavrteli Depo Magacin u stili čuvenih vetrenjača !

Organizatori ističu da će zbog odličnog interesovanja publike ovaj događaj  ponoviti i sledeće godine.

Avatar photo

Autor: Igor