Putin baca beat!

 

Možda ti na pamet padne slika do pasa golog muškarca na reci koji kroti divlje zveri jednako lako kao i političke protivnike ili se prisetiš 16-godišnje karijere u KGB-u ili pak kamenog lica uokvirenog strogim plavim odelom i kravatom… jer čovek koji vodi zemlju od 143 miliona ljudi nema vremena za modna eksperimentiranja.

Ali ovaj topless jahač konja je izgleda postao i inspiracija u muzičkom domenu. Zasigurno jedna od prvih Putin misli nije bila “Hej buraz, totalno želim da mi techno trešti iz Putinove glave!”, ali upravo ovo se događa zahvaljujući Sound of Power zvučnicima, gde ćeš svoj najdraži beat slušati direktno iz biste predvodnika zemlje koja ti je dala Dostoyevskog, Tolstoya i Turgeneva.
 

 
Zvučnici su dizajnirani u Rusiji i napravljeni u Švedskoj i nimalo ne skrivaju da je inspiracija  figurice bista poznatih ličnosti koje su tvoje bake i dede voleli sakupljati u jednoj od onih vitrina zabranjenih mladim i nespretnim rukama.

 
 
Izrađeni su od robustnog materijala nalik mermeru i imaju mogućnost povezivanja na bluetooth (jer sve je bolje s bluetothom), a muziku iz Putinove glave možeš slušati za skromnih 1 111 eura. Ali ako Putin nije baš tvoja šoljica čaja (ili votke), za sada su dostupni i Margaret Thacher i Kim Jong-Un,  trojka se pojavljuje pod umetničkim imenima Maggie, KIm Sunshine i St. Vladimir (kao što vidiš zajednička poveznica je samo moć, ne političko opredeljenje).
 
Australijski arhitekt Hugo Riveros tako je napravio i svoju vlastitu kućnu 3D verziju i dao i detaljne upute kako da napraviš svoju ovde (naravno sve što ti sada treba je 3D printer i spreman si za akciju). Iz čijeg lica moći nabijene persone bi ti volio slušati muziku na svojim Sound of Power zvučnicima?
Avatar photo

Autor: Igor