SillyHeadz / Marko Vuković & Bokee / Umk

 

Ovog vikenda u Kragujevcu, tačnije 27.02.2016 klub Umetnički kutak i Electroshock Organizacija spremaju pravu muzičku poslasticu za sve ljubitelje kvalitetne muzike. Savršeni dvojac iz Beograda, Bojan Vićentijević Bokee i Marko Vuković koji će te večeri nastupati kao SillyHeadz, b2b duo koji je nastao 2009. godine, obecava jedno sjajno muzičko putovanje kroz pejzaže nasmejanih lica, dens podijuma i pozitivne energije koja struji vazduhom.

Marko Vuković rodjen 1976. Godine u Beogradu, svoje interesovanje prema elektronskoj muzici pokazao je još davne 1994. godine, sa otvaranjem legedarnog kluba „Industria“ u Beogradu. Sakupljajuci znanja i tehniku od drugih DJ-eva iz tog perioda, upustio se u DJ vode 1999. godine. Krajem 2002. godine, upoznaje DJ Chodu, koji je u to vreme bio vlasnik prodavnice ploča „Groove Inn“ u Beogradu, i sa njim, i DJ Mandarinom, osniva organizaciju GROOVE INN. Radeći u prodavnici ploča, i svakodnevnim višesatnim vežbanjem na gramofonima, stekao je zavidnu tehniku mixanja ploča i otkrio sve mogućnosti DJ mixete.

Pored nastupa u svim priznatim klubovima Beograda i gostovanjima u gradovima širom Srbije i u inostranstvu, nastupao je i na festivalima “EXIT” na širom sveta poznatoj DANCE ARENI, “SHARE”, “Ovo je moj grad”, “Beer Fest”, “Love Fest”, “BLEF”…Takodje nastupao je na prvom MTV Adria Movies Awards 2011 u Beogradu.

DJ pult je delio i sa zvezdama kao sto su Oxia, D-Nox, Booka Shade, Dubfire & Sharam (Deep Dish),Disclosure, Carl Craig, Green Velvet, Claude Von Stroke, Re-UP, Timid Boy, Mark Henning, Afrilounge, Silicone Soul, Terry Lee Brown Jr., The Timewriter, Eelke Kleijn, Terry Francis, Eddie “Evil” Richards, Pole Folder, Ladytron, Alex Niggemann…

„Najbitniji mi je feedback od publike. Ne volim kada DJ ne obraća paznju na publiku. Mi smo ipak tu ih zabavimo, i da im prezentujemo našu muziku u najboljem svetlu. Ako je feedback i kontakt sa publikom dobar, žurka ne moze da bude loša.“

BOKEE /Kinetic Vibe , SillyHeadz/

Do kraja 90-ih počinje da radi na Top FM radiju i u isto vreme pokreće jedan od prvih programa-New Generation, koji se bave trance muzikom i njenim promovisanjem u našem regionu. Nešto kasnije, on i Dacha su producenti programa Club Experience na istoj radio stanici što je takodje bio i neformalni početak njihove saradnje i formiranja Kinetic Vibe-a. Godine 2002. prelazi na Venus radio. Do danas je imao mnogo istaknutih nastupa na većim lokacijama, dok je na anketi sajta chillout.co.yu (na kojoj se glasalo za najboljeg DJ-a u 2005) bio na drugom mestu na listi najboljih domaćih DJ-eva za 2005. godinu. Od 2005. do 2009. bio je jedan od tri najbolja DJ-a u Srbiji. Radio je sa poznatim medjunarodnim zvezdama kao sto su Hernan Cattaneo, Nick Warren, Steve Lawler, Sander Klienenberg. David Morrales, Rogger Sanchez, Chris Leibing , John Digweed, Nhar ,Alexander Kowalski ,Circulation, Anthony Pappa, Sasha, Lexicon Avenue,Martin Garcia, Chab, JD Davis, Adam Freeland, Hyper. Kevin Sounderson. Layo & Buschwacka i mnogi drugi. Takodje je radio na PACHA party i Renaissance zurkama u Beogradu. Za njega su tipični bezgranična moć i maratonski setovi. Radio je na dešavanjima kao što su Loud & Clear žurke, Exit Festival, Smirnoff Experience dogadjaji, Heiniken All Stars DJ’s i na još mnogim drugim. Bio je stalni izvodjač u svim beogradskim kubovima kao što su Tube, Barutana, SKC,Plastic, Underground, Exile, Bassement, Mamolo, Kuca, Incognito, Sound, Cijeta etc. Sa Markom Vukovićem 2009. godine formira duo SillyHeadz.


https://soundcloud.com/sillyheadz/sillyheadz-live-tube-06-02 (mix)

https://www.facebook.com/events/1751263308427467  (link eventa)

https://www.facebook.com/electroshockorg/?ref=hl (link organizacije)

Cena karte iznosiće 500 RSD i moći će da se kupe od 23.02. u terminu 16-18h u prostorijama kluba Umetnički Kutak (ul. Crvenog Barjaceta 7) i rezervacijom na telefon 063/612-150.

Avatar photo

Autor: Igor