Putujući klabing stiže u Beograd!

 

Hello! je potpuno nov koncept noćnog provoda čije su tri klučne reči Koncert, Klub i Noć. Konceptualno se izdvaja po tome što događaj menja svoju lokaciju, svaki put posećujući drugi grad pa čak i drugu zemlju. Želja je da se pomeraju granice muzičkih događaja i šire pozitivne emocije. Svakim dešavanjem predstavljaju se različiti muzički stilovi, umetnost i multimedija. Prikazivanjem popularnih i afirmisanih muzičkih umetnika, DJeva i bendova ostvariće se platforma  za kasnije predstavljanje još neafirmisanih umetnika i njihovih aktova.

Hello! je za svoje vatreno krštenje i prvu destinaciju izabrao Beograd, grad koji je svetski priznat po svom noćnom životu i koji predstavlja prestonicu klabinga i dobre zabave u regionu.

Hello! u svom prvom predstavljanju, 18. Decembra u Mixerhouse-u ugostće 6 Djeva među kojima su poznata imena sa svetske muzičke scene, regiona i neizostavna domaća podrška. Muzički će biti karakterisan mekšim, melodičnijim techno pravcima. Mixerhouse će vizuelno potpuno biti prilagođen Hello! konceptu, publika će pored u vrhunskom zvuku koji je i najbitniji deo jednog kvalitetnog događaja, moći i vizuelno da uživa u čarima 3D mapinga.

http://www.hellohello.club/

https://www.facebook.com/events/841712362610990/

Line up:

Dominik Eulberg


Dominik Eulberg (Westerwald, Nemačka) za sebe tvrdi da je jedini koji je uspešno sjedinio ornitologiju (nauku koja se bavi proučavanjem ptica) i techno. Ovaj rejver ornitolog podjednako je internacionalno DJ ime u velikom usponu i ljubitelj i posmatrač flore i faune. Od kada je objavio svoj prvi CD, 2003. za Traum Schallplatten, Dominik usavršava zvuk cvrkuta ptica u svojim pesmama. Još od 1993. koristi prirodu kao dramaturški izvor inspiracije za svoju produkciju.

Pesma “A Walk In The Woods” je Dominikova skica uzbudljive muzike jer kako je on to opisao:”tamo nikada ne znaš šta te očekuje iza sledeće raskrsnice”. U šumi je svaki zvuk važan i on se može iskoristiti i obraditi tako da danceflooru da baš ono što mu treba, publika obožava izuzetne I drugačije zvuke.

U ovo vreme ogoljenog, suvog techno zvuka, njegov je moto “Više mesa do kostiju” i upravo je to razlog zašto ovaj DJ, producent i remixer ima mnogo veće priznanje od samo još jednog priznatog imena na sceni.

Njegov  drugi album “Heimische Gefilde” dobio je priznatu nemačku nagradu “Preis der deutschen Schallplattenkritik” koja se dodeljuje za ostvarenja u muzičkim snimanjima, čime je postigao mnogo kako za svoju generaciju tako i za prihvatanje samog techna. Dominik konstantno zadržava prva mesta na izborima čitalaca muzičkih časopisa Raveline i De:Bug, a takođe je bio izabran i za najboljeg novajliju i producenta godine. Njegova ostvarenja kao DJ i njegovi Remixi za razne artiste poput Hot Chip, DJ Hell, Tiefschwarz, Nathan Fake ili Roman Flügel su takođe nagrađivani više puta. Možda najveća referenca ovog mladog umetnika je to da je ponosni član visoko poštovane Coocoon etikete za koju izdaje. Kreativnost njegovog muzičkog rada uvek je složena i inovativna, ali uvek ostaje pristupačna jer Dominik svojim nastupom želi svoju publiku da povede na jedno divno putovanje.

https://soundcloud.com/dominik-eulberg

https://www.facebook.com/dominik.eulberg

Markus Wesen


Markus Wesen (Koln, Nemačka) je svoju muzičku istoriju započeo još sredinom 90ih predstavljajući se tadašnjim pseudonimom Alien. Muzika je oduvek bila Markusova strast, a njegovo pojavljivanje u ranim danima na sceni, bilo je vise iz hobija. Kako je njegov talenat vremenom dobijao sve vise priznanja, odlučio je da iz strasti krene  da gradi karijeru. Svojim jedinstvenim mixevima, osvojio je publiku širom zemaljske kugle  potpuno zaslušno dobio rezidenture u najpoznatijim klubovima Ibize, Amnesia i Space. U svojoj producentskoj karijeri može  se pohvaliti uspešnim izdanjima za lejblove poput Blu-Fin, Tanzbar,  Ohral, Circle, Waldliebe Familien Records ali i velikim brojem remixa za projekte kao što su Global Underground, WePlayMinimal i Peepshow Records. Svoj uspeh krunisao je albumom “konzentration auf das WESENtliche” a njegova izdanja se uvek mogu čuti u mixevima poštovanih imena svetske muzičke elektronske scene, Maceo Plex, Gabriel Ananda, Steve Lawler, John Digweed oder Animal Trainer.

https://soundcloud.com/markuswesen

https://www.facebook.com/MarkusWesenArtistpage

Homeboy

Homeboy (Zagreb, Hrvatska), alias Marka Pelaića, rođen je 2006. i nastao je iz umetnikovog muzičkog rasta kroz razne žanrove, dajući mu prostor i vreme da primeti svoj pravi poziv i fokusira se na zarazno razigrani stil house muzičkog pravca. Homeboy-evo konstantno eksperimentisanje sa zvukom dobilo je priznanje lejblova Speak Recordings, Hypercolour, Burek ali i navelo Marka da zajedno sa svojim saradnikom osnuje lejbl pod nazivom House Is OK. Njegov live muzički nastup uključuje laptop povezan sa sintisajzerom, drum mašine i efektor. Sa naglaskom na House, Techno i Disco zvuku, njegova muzika se može nazvati električnom, izuzetno ritmičnom i savršenom za igru. Jedna od destinacija na kojoj ste mogli da slušate ovog vrsnog producenta je Sonus festival, gde je radio warm up za neprikosnoveni duo Pan Pot.

http://soundcloud.com/houseisok
http://www.facebook.com/houseisok
http://www.myspace.com/imhomeboy

Kristijan Molnar


Kristijan Molnar (Beograd, Srbija) je svoju muzičku karijeru započeo radisjkom emisijom Christallization Radio Show koja je nastala iz skromne želje za promovisanjem sveže elektronske muzike slušaocima radija i od tog momenta oni su nerazdvojni tandem. Već četiri godine iza sebe uspešno predstavljaju trendove u elektroskoj muzici i gostujućim miksevima i intervjuima promovišu domaće i strane artiste. Nebitno da li je Disco, Chicago, House, Deep Techno, New Wave, Funk ili Soul, ideja Christalliyation radijske emisije je da emituje muziku budućnosti kroz fuziju muzičkih plesnih ritmova koji dolaze pravo sa svetskih plesnih podijuma. Konstantnim preslušavanjem nebrojeno mnogo izdanja, Kristijan u potpunosti zna koji su trenutno najtraženiji  zvuci svetske underground scene i time širi kako svoje, tako I horizonte svojih slušalaca. Kristijanova karijera izvan radijskog boksa konstantno buja I do sada može da se pohvali nastupima na svetski poznatoj Dance Areni Exit festivala, Love Fest-u i MAD In Belgrade festival ali i u klubovima Amsterdama, Kipra i Hrvatske. Što se tiče samog beogradskog klabinga, obožava svoje celonoćne setove na kultnom brodu 20/44, a pored prošlogodišnjih nastupa u klubu DOT i KC Grad gde je bio podrška neverovatnim imenima Marcus Worgull, Sandrino, Oskar Offermann, Job Jobse, Nuno Dos Santosi Frivolous, posebno je ponosan na nastup u klubu Drugstore gde je zagrejao atmosferu pre Rodhad-a. Kristijan trenutno radi petu sezonu Chritallization radijske emisije I jedan je od najtraženijih imena mlađe beogradske underground scene.

www.christallization.rs

www.soundcloud.com/christallization

www.facebook.com/djkristijanmolnar

Desaturate

Janko Dragović (Beograd, Srbija) poznatiji kao Desaturate je DJ/producent koji iza sebe ima veliko iskustvo u muzičkoj sceni. Mnogima upućenim u progressive/house/techno zvuk poznat je kao jedan od članova Progress Inn dvojca, a od 2015. radi svoj solo projekat kao Desaturate. Posle 15 godina provedenih u Australiji gde je svirao na mnogim festivalima i klubovima podržavajući svetske zvezde kao sto su Hernan Cattaneo, Guy J, Sasha, James Zabiela, Timo Maas i mnogi drugi, on se vraća u Srbiju sredinom 2013. Od tada njegov focus je više na zabavljanje ljudi iz regiona i predstavljanje svog unikatnog zvuka koji ne prati određene žanrove, već se jednostavno fokusira na kvalitetnu muziku.

https://soundcloud.com/desaturatemusic

https://www.facebook.com/desaturatemusic

Chamae

Chamae (Varaždin, Hrvatska). Zaljubio se u elektronsku muziku još kao dete, odrastajući u 90-im kada je Dance muzika rapidno širila bazu fanova razigravajući ljude na podijima širom sveta. Chamae je krenuo u muzičku školu i naučio da svira gitaru, ali ono što je saznao o muzici dodatno ga je motivisalo da nastavi sa učenjem.

Već sa 16 godina hrabro je odlučio da se predstavi na prvom takmičenju DJeva i već tada je ostvario prve snove – stao je za mix pult i svojim setom ispričao priču, zabavio publiku i razveselio ih. Nakon tog, sve je krenulo svojim putem, razigravao je publiku u mnogim klubovima, festivalim ali i na privatnim zabavama i kaže da mu podsticaj upravo daju ti plesači koji svojom pozitivnom energijom čine njega srećnijim. Iz tog razloga postoje oni koji su prisustvovali njegovim setovima koje je sa zadovoljstvom puštao čak i do 20 sati.

Chamae nije isključivo DJ i muzičar. Zajedno sa svojom ekipom prijatelja i saradnika stoji iza nekoliko uspješnih projekata prepoznatih u Hrvatskoj, ali i šire. Jedan je od osnivača organizacije IMPUT koja je zaslužna za prvu „multimedijalnu zabavu“ IMPUT – festival. Takođe, sa svojim vrednim produkcijiskim timom, bio je organizator zahtevnog projekta Party pozornice Špancirfesta. Predsednik je organizacije Burek i član nekoliko organizacija za promovisanje elektronske muzike, autor web recenzija DJ opreme, organizator i suorganizator većih i manjih partyja, koncerata i događaja. Također Chamae je i osnivač novog internacionalnog projekta –  Hello! Concert Club Night.

http://www.chamae.net

https://www.facebook.com/chamaemusic

https://soundcloud.com/chamae

Pretprodaja karata se vrši na svim Gigstix prodajnim mestima (http://bit.ly/1G99DVH) i u prostorijama organizacije Srbija za mlade na adresi Balkanska 18/99, Beograd.

Cena karata u pretprodaji kreće od 600 dinara kolika je cena prvog kontigenta, nakon toga će se cena povećati na 800 dinara i na kraju poslednji kontigent će biti po ceni od 1.000 dinara. Na ulazu samog događaja cena karte će iznostiti 1.200 dinara.

VIP karte dostupne su isključivo preko emaila srbijazamlade@gmail.com i to po ceni od 1.800, 2.400 i 3.000 dinara.

http://www.hellohello.club/

https://www.facebook.com/events/841712362610990/

 

Avatar photo

Autor: Igor