RanchaTek donosi Cosmic Techno u Barutanu i na Energija fest!

 RanchaTek donosi Cosmic Techno u Barutanu i na Energija fest!

RanchaTek, domaći DJ i producent već ima zavidnu internacionalnu karijeri, što kao DJ što kao producent, pošto ne možemo se setiti dobrog Techno lejbla, a da on tamo već nije izdavao. Pre ove situacije sa Koronom, on je već puštao u skoro svim zemljama Evrope (Holandiji, Nemačkoj, Austriji, Slovačkoj, Českoj Republici, itd.), a i u zemljama Latinske Amerike.

Negde između 2017. i 2018. godine pojavio se sasvim novi stil Techno muzike, koji je danas poznat kao Cosmic Melodicni Techno. Njega odlikuju veliki leadovi-sintovi, duboki bass elementi kao fillovi, a u brejku melodije koje te vode u skroz drugu dimenziju, ukratko žanr je mešavina Techna i nekog veoma dobrog i dramatičnog Sci-Fi filma.

RanchaTek je odmah napravio svoju vrstu Cosmic Techna, koju skoro svi njegovi fanovi mogu prepoznati na početku trake. Uvek su to veliki kickovi, rolling bass linije, mračne melodije, i naravno drop od kojeg se i sama zemlja zatrese. Tokom Korone je bio veoma zaposlen, pa je izdao preko 20 traka za top Techno lejblove kao sto su “IAMT”, “Say What?”, “Orange”, “Reload Records” i mnoge druge. Sve te trake su podržali velikani kao sto su Carl Cox, Monika Kruz, Adam Beyer, Alan Fitzpatrik, UMEK i mnogi drugi.

Svi fanovi Cosmic Techna imaće sansu da uživaju u ovom zvuku 31. jula u klubu Barutana gde će sa RanchaTekom takođe nastupati Filip Fisher i Aurora, a zatim 14. avgusta na Energija festu u Paraćinu gde će sa njim pult deliti Lea Dobričić, LAG i Bokarić.

Avatar photo

Autor: Igor