Rasprodato 70% VIP i preko 50% regularnih ulaznica za deveti Nektar Fresh Wave Festival!

 Rasprodato  70% VIP i preko 50% regularnih ulaznica  za deveti Nektar Fresh Wave Festival!

Više od pedeset renomiranih izvođača sa svetske i regionalne muzičke scene nastupiće na devetom Fresh Wave Festivalu, koji će se ove godine održati od 5. do 7. avgusta na banjalučkoj tvrđavi Kastel!

Potvrda najavi da nas očekuje najbolje izdanje najvećeg muzičkog festival u BiH je i već rasprodatih 70% VIP festivalskih ulaznica i preko 50% regularnih ulaznica za deveto izdanje Nektar Fresh Wave Festivala! Zavidna lista izvođača predstojećeg leta okupiće neka od najuzbudljivijih imena sa svetske  i regionalne muzičke scene, a regionalna festivalska publika je to itekako prepoznala! Nakon više od šesnaest meseci, napokon ćemo imati priliku da se ponovo družimo i uživamo u muzici, slaveći  ljubav i radost druženja na muzičkom događaju bez premca, o čemu svedoče i velika imena, a među njima i apsolutne ikone svetske elektronske scene, koja će nam se ovog avgusta pridružiti na glavnoj bini festivala: Sven Väth, Ilario Alicante, Nastia, Victor Ruiz.Deborah De Luca, John Digweed. 

U Banjaluci se traži krevet više, a osim u festivalskim sadržajima svi posetioci imaće priliku da uživaju u jedinstvenoj ponudi na reci Vrbas. Jedinstveni u sveu čamac Dajak i uzbudljive rafting vožnje zaštitni su znak žile kucavice grada, moćnog Vrbasa, jedne od najvećih i najznačajnijih rijeka u BiH na kojem se održavaju svetski i evropski kupovi i prvenstva. Informacije o tome kako rezervisati  vožnju dajakom, rafting i  safarij kajakom možete pronaći na www.freshwavefestival.com

Rezidenti Fresh Wave Festivala Mladen Tomić, Nebs Jack, Joma Maja i Woodie predvode regionalne izvođače koji će nastupiti na tri festivalske bine! Energy bina Fresh Wave Festivala i ovog leta predstavlja regionalnu muzičku polsasticu, a listu izvođača koji će nastupiti na ovoj bini predvode imena kao što su: Petar Dundov, Space Motion, Forest People, Damir Hoffman, Marko Vuković, Roxa, Coeus, Sinisa Tamamovic, Kristijan Molnar, Bokee, TKNO, Miloš Vujović   i mnogi drugi! Za ljubitelje živih nastupa, a na Jägermeister LIVE bini Fresh Wave Festivala, pobrinuće se Vojko V, Klinac, Krankšvester, Ajs Nigrutin i Timbe, Marčelo, Fox, Brutal Protest, Surreal. 

Ulaznice zaFresh Wave Festival dostupne su putem ticket servisa Kupikartu.ba i na fizičkim prodajnim mjestima ovog servisa, a u prodaji su paket trodnevne ulaznice po cijeni od 60 KM / 30 €, trodnevne VIP ulaznice po cijeni   100 KM / 50 €, jednodnevne ulaznice po cijeni od 30 KM / 15 € i jednodnevne VIP ulaznice po cijeni od 50 KM / 25 €. Napominjemo da svi koji su zadržali prošlogodišnje ulaznice iste mogu iskorititi za ulazak na ovogodišnje izdanje festivala.

Avatar photo

Autor: Igor