RanchaTek i njegovo jubilarno deseto izdanje na legendarnom Nervous Recordsu!

 RanchaTek i njegovo jubilarno deseto izdanje na legendarnom Nervous Recordsu!

Photo by: Uros Vukosavljevic

RanchaTek svoju prvu traku zvanu “Islas Baleares” izdaje 2013 godine na Nervous Recordsu i odmah sa njom osvaja prvo mesto na Traxsourceu, dok je na Beatportu traka dostigla Top 10 mesta. Od tog trenutka RanchaTek ima bar jednom godišnje neko izdanje za ovaj prestižni američki lejbl.


Nervous je najvise poznat po svojim Tech House i House izdanjima i artistima kao sto su: Mochakk, Armand Van Helden, Louie Vega pa je veoma teško na lejblu naći neko Techno izdanje. Tu već dolazi do izražaja kvalitet našeg producenta, pošto je on jedan od retkih techno producenata, ako ne i jedini koji izdaje na legendarnom Nervous Recordsu.

Sada već jubilarno deseto Ranchino izdanje kod njih nosi naziv “No Return” i možemo reći samo da je sve ono što se od njega očcekuje, veliki signature RanchaTek kicks sa rolling bejsom, velike spejsi melodije sa primesama brejk bita, a nešto šsto je najkarakterističnije u traci je vokal koji vozi kroz celu traku. Ovu traku je uradio sa svojim dugogodišnjim kolegom iz Brazila-Phasedom.

Beatport link: https://www.beatport.com/release/no-return/4200825

Avatar photo

Autor: Igor