RASPRODANE SVE VIP I BACKSTAGE ULAZNICE! DO ČETVRTKA U PRODAJI REGIONALNE ULAZNICE ZA SPEKTAKULARNI FESTIVAL GATES OF AGARTHA! 

 RASPRODANE SVE VIP I BACKSTAGE ULAZNICE! DO ČETVRTKA U PRODAJI REGIONALNE ULAZNICE ZA SPEKTAKULARNI FESTIVAL GATES OF AGARTHA! 

Nakon prošlogodišnjeg sjajnog debija, traži se karta više za novo izdanje najboljeg regionalnog festivala Gates of Agartha.

Za ovaj spektakularni događaj, koji će 7. i 8. juna pružiti vrhunski doživljaj elektronske muzike u rekordnom su roku rasprodane sve VIP i backstage ulaznice

U istorijskom okruženju nekadašnjeg kamenoloma Cave Romane u Vinkuranu bit će velika gužva, a plesaćemo uz svetske DJ zvezde Adriatique, Bedouin, Dixon, Vintage Culture, Seth Troxler, TSHA, Avantgart Tabldot i druge. Ovogodišnji novitet je i day zero event u pulskom Kaštelu 6. juna. 

Regionalne ulaznice po nižoj ceni dostupne su još samo do četvrtka, 25 . aprila, a  možete ih kupiti putem linka https://www.entrio.hr/event/gates-of-agartha-cave-romane-2024-17926

Vrata Agarthe dvodnevna su odiseja istorijskom regijom Istre i Hrvatske, koja spaja prošlost i sadašnjost te nudi pogled na njezinu bogatu istoriju i živopisnu kulturu. Cave Romane, drevni je kamenolom iz rimskog doba koji je odigrao ključnu ulogu u izgradnji pulske Arene pod zapovedništvom cara Vespazijana. Uklesan u 50-metarske zidove od vapnenca i smešten u malom selu Vinkuran, stoji kao podsetnik na drevno umeće i arhitektonsku ostavštinu Rimskog Carstva. Legenda kaže da je špilja Romane bila sveto mesto za drevna plemena i mistična bića.  

Gates of Agartha se održava uz podršku Turističke zajednice opštine Medulin.

Sve dodatne informacije o festivalu možete pronaći na web stranici http://www.gatesofagartha.com/

Avatar photo

Autor: Igor