Early Bird ulaznice za Freshwave Festival!

 Early Bird ulaznice za Freshwave Festival!

Najpovoljnije ulaznice namenjene najvećim fanovima festivala dostupne su po prošlogodišnjim cenama na Kupikartu.ba.

Who See, Cunami Flo, Z++, Hiljson Mendela, Grše, Vojko V. prvi su talas potvrđenih izvođača koji će ovog leta nastupiti na banjalučkoj tvrđavi Kastel, na dvanaestom Freshwave Festivalu! Freshwave će uz nastupe nekih od najpoželjnijih svetskih i regionalnih muzičkih zvezda i ovog leta od 1. do 3. avgusta publici priuštiti jedinstveno festivalsko iskustvo kroz inovative i spektakularne vizuelno-pirotehničke sadržaje, vrhunski kvalitet zvuka i najbolje festivalske zone i druge sadržaje. 

Ovogodišnje izdanje festivala obeležiće i najveći do sada festivalski kamp, koji će biti smešten uz samu tvrđavu Kastel, na levoj obali reke Vrbas. Smešten gotovo u samom gradskom jezgru u autentičnom okruženju svojim posetiocima Freshwave kamp pružiće nezaboravne trenutke i uživanje u mnoštvu zabavnih sadržaja. Osim muzičkog programa, čilanja u hladu velikih krošnji i ekstaze u domaćoj gastro ponudi, oni koji se odluče festivalske dane provesti u kampu festivala moći će se prepustiti, uz profesionalone klubove i skipere, čuvenim banjalučkim “vodenim sportovima” kao što su rafting ili vožnja jedinstvenim i autentičnim banjalučkim plovilom – Dajak čamcem.

Uz dve nove festivalske bine koje će upotpuniti jedinstveno letno iskustvo uz starovekovnu tvrđavu Kastel, dvanaesto izdanje Freshwave festivala donosi još više snažnijih emocija, još više ljubavi i još spektakularnijih nastupa najvećih regionalnih i svetskih zvezda.

Prvi talas ulaznica, po najpovoljnijoj ceni u ograničenom broju, dostupan je po prošlogodišnjoj ceni. Early Bird trodnevne ulaznice prodavaće se za 60KM, odnosno za 90KM za Early Bird VIP trodnevne ulaznice. Broj ulaznica je ograničen! Ulaznice su dostupne putem ticket servisa Kupikartu.ba

Ne propustitie priliku da se prvi i po najpovoljnijim cenama obezbedite ulaznicama za Freshwave2024.

Avatar photo

Autor: Igor