Veličanstvena šestorka na LIVE bini FW2024!

 Veličanstvena šestorka na LIVE bini FW2024!

Who See, Vojko V. Z++, Hiljson Mendela(Kukus), Cunami Flo, Grše i drugi ovog leta u Banjaluci! Veličanstvena šestorka sa LIVE bine zatalasaće Kastel ovog leta!

Iza nas jedanaest festivalskih izdanja ispunjenih nezaboravnim trenucima, snažnim emocijama, fantastičnim nastupima, dvanaesto izdanje Freshwave festivala donosi još više snažnijih emocija, još više ljubavi i još spektakularnijih nastupa najvećih regionalnih i svetskih zvezda, a prvi talas izvođača dolazi sa Live bine, koja je u proteklim godinama zabilježila najveći rast broja posetilaca. Who See, Cunami Flo, Z++, Hiljson Mendela, Grše, Vojko V. samo su mali nagoveštaj onoga šta nas očekuje na Live bini ovog leta na Kastelu! 

Montenegro Hip Hop duo na krilima i dalje aktuelnog materijala ponovo dolazi na Kastel da zapali publiku kao što to tako dobro rade svakog puta! Podršku će im dati Cunami Flo, jedno od najuzbudljivijih regionalnih trap imena, koji će se premijernim nastupom predstaviti publici festivala. Glasniji deo dvojca Kukus, dobro poznate zagrebačke trep atrakcije, Hiljson Mendela, ovog će leta publici predstaviti svoj materijal, a nove stvari ima i Z++ sa kojim se takođe družimo na Kastelu. Splitske vendete Grše i Vojko V. Spremaju spektakl veći i od onog 2022. kada su demolirali kišom natopljeni LIVE stage Freshwave festivala. 

Freshwave će i predstojećeg leta biti svojevrsna platforma ne samo za stvaranje novih prijateljstava i skupljanje nezaboravnih momenata već i prilika za saradnju različitih formalnih i neformalnih kulturnih nosilaca i udruženja na različitim nivoima. Podsećamo da će se Dani Evrope u okviru kojeg će na tvrđavi Kastel nastupiti čuveno francusko legendarno DJ ime – OXIA, održati 11. maja na Kastelu.

Freshwave će uz nastupe nekih od najpoželjnijih svetskih i regionalnih muzičkih zvezda i ovog leta od 1. do 3. avgusta publici priuštiti jedinstveno festivalsko iskustvo kroz inovative i spektakularne vizuelno-pirotehničke sadržaje, vrhunski kvalitet zvuka i najbolje festivalske zone i druge sadržaje. 

EARLY BIRD NOTE: Prvi talas ulaznica, po najpovoljnijoj ceni u ograničenom broju, biće dostupan već od petka, 19. aprila. Po prošlogodišnjoj ceni Early Bird trodnevne ulaznice prodavaće se za 60KM, odnosno za 90KM za Early Bird VIP trodnevne ulaznice. Ulaznice će biti dostupne putem ticket servisa Kupikartu.ba

Avatar photo

Autor: Igor