Rasprodat prvi kotigent ulaznica za Boza Podunavca

 
Legenda tehno scene Boza Podunavac u clubu CRNA DAMA na jubileju organizacije INFINITY.
 
Prolecni spektakl elektronske muzike u organizaciji INFINITY je rasprodat. Sledeci kotigent ulaznica za ovaj dogadjaj u prodaji po ceni od 500RSD . Ulaznice za ovu žurku možete nabaviti  prodajnim mestima, 
  
Sa Mitrovackom publikom ovoga puta družiće se Mare.de a njemu će se za pultom pridružiti i ekipa sačinjena od dva  DJ – a, tačnije Tarik Alic  i Nemanja Kljajevic/MALIK. 
 
Boža Podunavac jedan je od pionira DJ-inga na ovim prostorima. Karijeru je započeo 1986, saradnjom sa beogradskim DJ-em i muzičkim urednikom Radija 202 Draganom Kozlicom. Sa Gordanom Paunovićem i Vladom Janjićem u okviru projekta Kozmik od 1995. u Srbiju dovodi brojne poznate DJ-eve i na taj način populariše elektronski zvuk.Miks pult je delio sa nekim od najvećih imena elektornske muzike na svetu: Džefom Milsom, Ričijem Hotinom, Dejvom Klarkom, Derikom Mejom, Lorenom Garnijeom, Kevinom Saundersonom i mnogim drugima.

Nastupao je širom Evrope, a poznat je po tome što volim da eksperintiše u setovima, smatrajući da edukacija publike ne smije bude manje bitna od zabave.

Infinty tim poziva sve svoje prijatelje da se ponovo okupe i ujedine u proslavi,prijateljstva i pozitive energije.Nakon godinu dana,svi oni koji su ikada iskusili serijal ˝From Nort to South˝ imaju priliku da zajedno uzivaju u ovim slavljenickom danu.

 

Avatar photo

Autor: Igor