Rasprodate Early Bird karte za Pyramid Festival 2024!

 Rasprodate Early Bird karte za Pyramid Festival 2024!

Uzbudljive vesti stižu od organizatora Pyramid Festivala, gde je entuzijazam zajednice rezultirao brzom rasprodajom early bird ulaznica za ovaj spektakularni događaj. Organizatori izražavaju iskrenu zahvalnost svim posetiocima čija podrška čini srž uspeha festivala.

Reagujući na veliki broj zahteva za dodatnim early bird kartama, Pyramid Festival je odlučio da produži period prodaje ovih povoljnih ulaznica sve do 11. februara. Ova ekskluzivna prilika pruža drugu šansu onima koji su propustili prvi rok, omogućavajući im da osiguraju svoje mesto na ovom jedinstvenom događaju po najboljim cenama.

Osim uživanja u muzičkom spektaklu, Pyramid ulaznice donose i dodatne pogodnosti. Svaki posetilac koji obezbedi svoju kartu imaće pristup besplatnom kamp mestu, a tu su i osigurani tuševi i besplatna voda direktno na festivalu. Ovo je prilika da se doživi jedinstvena atmosfera festivala koji je već privukao pažnju velikog broja posetilaca iz inostranstva, a očekuje se još veća internacionalna poseta iz različitih delova sveta.

Uz raznovrsan program, umetničke performanse, ceremonije i radionice, Pyramid Festival obećava nezaboravno iskustvo koje ide iznad samog muzičkog doživljaja. Ova manifestacija pruža priliku za duhovni rast, povezivanje sa zajednicom i istraživanje različitih kultura.

Organizatori se zahvaljuju svima koji podržavaju Pyramid Festival, i obavezuju se da će uložiti sve napore kako bi stvorili festival za pamćenje stavljajući Srbiju na mapu transformacionih festivala sveta. Ne propustite ovu priliku da budete deo jedinstvenog putovanja.

Ulaznice možete kupiti klikom ovde.

Avatar photo

Autor: Igor