RAVE BEACH STRIKES AGAIN :: METODI HRISTOV – 16. avgust. Velika plaži Ulcinja

 

Oni koji su pre dve godine bili na prvoj Rave Beach žurci, još uvek je prepričavaju, a svi oni koji nisu tada imali priliku da prisustvuju, takođe je pamte po fenomenalnim komentarima, fotkama i video zapisima koji su se ne samo danima, već nedeljama  vrteli po socijalnim mrežama.

Tada Guy J je zadao pravi, prvi udarac svojim spektakularnim setom i ono što nas ovaj put očekuje, bez svake sumnje može samo da bude još bolje.

Kao headliner druge žurke svojim zaista jedinstvenim stilom, u plažnom DJ pultu zablistaće Metodi Hristov. Metodi je poznat po tome da u svojim setovima eksperimentiše različitim muzičkim stilovima od sirovog techno bita do mračnijih nota tech house-a što uvek rezultuje neočekivano dobrom kombinacijom tonova koji žurku dovedu do ekstaze.

Kao i svakog leta, svi smo u Crnoj Gori i šta više može da se poželi od pravog rejva na prelepoj peščanoj plaži! Organizatori najavljuju pravi spektakl, tako da svi na vreme upišite ovaj datum kao crveno slovo u svom letnjem rejv kalendaru.

Vidimo se 16. avgusta na Kabanya kite beach na Velikoj plaži u Ulcinju.

Spremite se na ozbiljno muzičko ludilo!

Žurka počinje od 22h, a cena karte na ulazu biće 10 eur.

ZA VIŠE INFORMACIJA PRAVAC OFICIJALNI FACEBOOK EVENT KLIKOM OVDE.

 

Avatar photo

Autor: Igor