Rezervišite smeštaj za vreme Fresh Wave Heaven izdanja festivala!

 

Ukoliko još niste rezervisali smeštaj u Banjaluci za vreme ovogodišnjeg izdanja Fresh Wave Festivala ne brinite, imamo rešenje za vas!

Ostvarili smo saradnju sa odličnom ekipom BL Adventure i podsrestvom njihovih usluga nudimo trodnevni smeštaj i trodnevnu festivalsku ulaznicu po jedinstvenoj ceni i po najpovoljnijem aranžmanu. U ponudi su trodnevni hotelski smeštaj koji uključuje festivalsku ulaznicu po ceni od 135 + 33 evra, odnosno  motelski 75 + 33 evra. Smeštaj u apartmanima po ceni od 75 + 33 evra i u hostelima po ceni od 51 + 33 evra.

Informacije o načinu plaćanja i o slobodnim smeštajnim kapacitetima možete lako saznati putem e-mail adrese:  [email protected] ili putem brojeva telefona:

+387 65 578-947

+387 65 262-998

Proverite listu slobodnih smeštajnih kapaciteta za vreme festivala na www.freshwavefestival.com i osiguraj kompletiran doživljaj vrhunskog uživanja od 8. do 10. avgusta na banjalučkoj tvrđavi Kastel uz Pan-Pot, Matador, Butch, Booka Shade, Joris Voorn, Hernan Cattaneo, Nipplepeople, Krankšvester, Sajsi MC, Krešo Bengalka, Rock Simfonija, Eyesburn i mnoge druge!

Napominjemo da su i dalje u prodaji trodnevne festivalske ulaznice po promotivnoj ceni od 65KM(33evra), a dostupne su i jednodnevne festivalske ulaznice po ceni od 30KM(15 evra) koje su dostupne na ticket servisima kupikartu.ba i Gigstix.com Fresh Wave Heaven će publici u ovogodišnjem izdanju predstaviti više od 120 izvođača na više od 10 festivalskih bina i zona, a sudeći prema najavama i ugostiti posetioce iz više od 20 svetskih zemalja! 

 

Avatar photo

Autor: Igor