Rave Saver premijerno na Povetarcu u subotu 18. juna

 

Techno spektakl Rave Saver koji je zimus u Monsunu pomerio granice lokalnih rejvova, imaće svoju premijeru na Povetarcu u subotu 18. juna. Za pultom su Kent Explain i Phill & Dansmore koji su nas navikli na opasno dobre tech-house i techno žurke.

Ova ekipa je tokom zime na Rave Saver žurkama svojim live setovima dovodila atmosferu do tačke usijanja. Sada je vreme da otkrijemo da li će Rave Saver energija dovoljno snažno ljuljati Povetarac kao što je tresla zidove Monsuna.

Svojim kvalitetnim di-džejingom i izvanrednom produkcijom, Phill & Dansmore su se u startu izdvojili na eletronskoj muzičkoj sceni u Srbiji. Ovaj duo na svakoj žurci iznenadi potpuno drugačijim setom, a njihova neverovatna energija i komunikacija sa publikom stvaraju ekstatičnu atmosferu. Na najnovijem EP-ju Wild Strawberries, koji je izdat za etiketu ROMP, poigrali su se kombinacijom filmske muzike i techno gruva. Traka Bicara već se našla na top 100 listi na Beatportu.

Kent Explain je neobjašnjivo talentovan di-džej i producent koji ima 17 godina iskustva pod prstima, a nedavno je izbacio svoj prvi EP Tearz za lejbl ROMP. Setove radi isključivo uživo, jer je imperativ da muzika uvek zvuči drugačije. O jedinstvenosti njegovog stila najbolje govori činjenica da ni on sam ne ume da ga objasni, pa je i ime Kent Explain nastalo kao rezultat toga što samo slegne ramenima svaki put kada ga ljudi pitaju kako radi to što su upravo čuli.

Pored Rave Savera, Kent Explain i Phill & Dansmore stoje iza još dva popularna gradska serijala žurki – Samo Tvrdo i HotPot.

 

Avatar photo

Autor: Igor