Rave spektakl u Beogradu – Najveća zvezda Drumcode-a Sam Paganini na Raveolutionu 12. maja

 

Polako smo ušli u maj, mesec u kom nas očekuje jedna od žurki koju domaći klaberi najželjnije iščekuju – Sam Paganini, italijanski techno mag i najveća zvezda Drumcode etikete legendarnog Adama Beyera dolazi na još jedan Raveolution spektakl 12. maja pravo u Magacin Depo. Ulaznica nije ostalo još mnogo, a interesovanje ne jenjava – karte se mogu kupiti na svim prodajnim mestima Eventima, Gigstixa, WinWin shopovima širom zemlje i preko sajta www.ddtickets.rs. Cena ulaznica je trenutno 1390 RSD za obične i 2500 RSD za VIP karte.

Popularnost Sam Paganinija među domaćom publikom je ogromna s razlogom – ovaj italijan pušta muziku još od kad je bio tinejdžer, a njegove setove karaketiše moćan gruv, ili kako ih on sam opisuje ‘‘seksi gruvi i mračni techno’’. Ukoliko već niste upoznati sa Paganinijevom virtuoznošću za DJ pultom, pogledajte njegove setove sa festivala kao što su Awakenings festival u Amsterdamu 2015 ili Sonus festivalu na Pagu, a obavezno poslušajte I Paganinijevu techno himnu Rave. Nakon imena kao što su Mladen Solomun, Art Department, Adriatique i mnoga druga koja su u poslednje 2 godine nastupila za Raveolution pultom, Paganini će pred beogradskom publikom nastupiti zajedno sa svojom koleginicom ZØE koja potpisuje za istu etiketu kao i Paganini – legendarni Drumcode Adama Beyera. Domaću podršku pružiće mu Andrew Meller i Concrete DJz.

Raveolution je audio-vizuelni spektakl nove generacije, rezervisan za ljubitelje kvalitetnog house zvuka. U pitanju je stari dobri rejv u novom ruhu, pojačan poslednjom generacijom klupskog ozvučenja i vizuelnim efektima kakvi se mogu videti na najvećim party destinacijama današnjice. Raveolution preti da postane najznačajniji elektronski događaj u čitavom regionu, koji će u nastavku svog postojanja u Srbiju dovesti mnoga znamenita imena globalne DJ scene, ali i okupiti najraznovrsniju publiku – od iskusnijih ljubitelja elektronske muzike do klabera nove generacije koji od žurke očekuju potpuni muzički i produkcijski užitak.

Avatar photo

Autor: Igor