Vodimo vas na Raveolution – osvojite 2 karte za Sam Paganinija u 3 laka koraka!


Evo odlične prilike da osvojite dve karte za Raveolution žurku na kojoj nas čeka Sam Paganini 12. maja u Magacin depou, i to u tri laka koraka:

  1. Okači svoju omiljenu fotografiju sa rejva na naš Facebook event

  2. Pozovi svoje prijatelje da lajkuju

  3. Sačekaj sredu, 10. maj kada će biti objavljena imena pobednika

Autori tri fotografije sa najviše lajkova dobiće po dve karte za Raveolution.

Nakon imena kao što su Mladen Solomun, Art Department, Adriatique i mnoga druga koja su u poslednje 2 godine nastupila za Raveolution pultom, Paganini će pred beogradskom publikom nastupiti zajedno sa svojom koleginicom ZØE koja potpisuje za istu etiketu kao i Paganini – legendarni Drumcode Adama Beyera. Domaću podršku pružiće mu Andrew Meller i Concrete DJz.

Raveolution je audio-vizuelni spektakl nove generacije, rezervisan za ljubitelje kvalitetnog house zvuka. U pitanju je stari dobri rejv u novom ruhu, pojačan poslednjom generacijom klupskog ozvučenja i vizuelnim efektima kakvi se mogu videti na najvećim party destinacijama današnjice. Raveolution preti da postane najznačajniji elektronski događaj u čitavom regionu, koji će u nastavku svog postojanja u Srbiju dovesti mnoga znamenita imena globalne DJ scene, ali i okupiti najraznovrsniju publiku – od iskusnijih ljubitelja elektronske muzike do klabera nove generacije koji od žurke očekuju potpuni muzički i produkcijski užitak.

 

Avatar photo

Autor: Igor