Rebus organizacija dovodi čuvenog slovenačkog DJ-a VALENTINO KANZYANI-ja u Novi Sad!

 

REBUS je mlada organizacija sačinjena od ljubitelja muzike, entuzijasta, svih generacija (7-77), okupljena oko jednog cilja: da priredi DOBRU ZABAVU sa zanimljivim gostima, kako stranim tako i domaćim.

REBUS kao svog prvog gosta predstavlja oca slovenačkog tehna i jednog od dugogodišnjih bitnika na balkanskoj i evropskoj DJ sceni.
Ukoliko niste “novopečeni” u beskrajnoj igri beatmatching-a i scratching-a, verovatno znate da Valentino Kanyzani ne zna značenja reči limit, granica i Purizam. Svoje ime izgradio je “vrteći” na tri gramofona kao rezident legendarnog ljubljanskog kluba Ambasada Gavioli.

U saradnji sa svojim sunarodnikom i tehno ikonom Umekom, Valentino je potpisao prvo izdanje 1999. pod pseudonimom Recycled Loops, koji je kasnije prerastao u izdavačku kuću od bitnog značaja za Valentinovo kasnije ustoličenje kao glavnog igrača tehno scene u Istočnoj Evropi.
Kako je Valentinov zvuk evoluirao vremenom, posvetio se očuvanju DJ umetnosti. Svoj doprinos borbi dao je 2005. godine, u vremenu kada je “downloading” glavni kanal širenja muzičke industrije, formirajući svoju etiketu JESUS LOVED YOU, koja je svoja izdanja plasirala uglavnom na vinylu, kao znak podrške originalnom formatu DJ-a.

Nova etiketa donela je i promene u Valentinovom muzičkom stilu. Sa velikih tehno dogadjaja vratio se na voljeni andergraund. Sličan kredibilitet možete naći i u Valentinovom party projektu na Ibizi, pod nazivom NEXT WAVE. Projekat je stvoren 2011. kao podrška manje komercijalnoj strani klupske muzike na ostrvu. Krem andergraund haus i tehno DJ-inga je svirao na Valentinovoj Next Wave party seriji, uključujući mnoge vinyl orjentisane “new breed” DJ-eve iz Rumunije, neretko su, na Next Wave žurkama, svoje maratonske setove imali i legende poput Ricarda Villalobosa i Luciana. Svoj prvi album ‘Love & Gratitude’ potpisao je za Lucianovu Cadenzu, čiji je i član od 2012. godine.

Na sjajnom rejvu koji sprema organizacija REBUS pridružiće se SHOXY – čovek koji je na sceni jos od 90-ih i koji je od tada učestvovao na skoro svim bitnijim tehno događajima u Beogradu i Srbiji.

Njegove produkcijske veštine su fokusirane na mesto gde se sudaraju tehničko znanje i zarazni haus u tehno gruvu. Poslednjih godina njegovu muziku podržala su i puštala imena kao što su Dubfire, Chris Liebing, Richie Hawtin, Loco Dice, Marco Carola, Davide Squillace.
Sa svojim izdanjima za etikete kao što su Desolat, Minisketch, Sleep is Commercial, Jesus Loved You, Monique Musique i Titbit, Shoxy je napravio priličan proboj na svetskoj tehno-haus sceni.

Kao WARM UP na prvom REBUS događaju predstavljamo jedan od interesantnijih back2back-ova kod kojeg su “promašaji” težak raritet.

Du Šan b2b Milan Živanov

Subota, 11. april 23h
THE END Night Club / ex Fetish
Novosadskog Sajma 35, 21000 Novi Sad

ULAZNICE:

Zbog velikog interesovanja ulaznice će moći da se kupe UZ REZERVACIJU i SAMO U PRETPRODAJI.

Na ulazu neće biti ulaznica!!!

*Cena EARLY BIRDS karata (prvih 100) iznosi : 400 RSD
* Cena redovnih karata (OGRANIČEN BROJ!!) iznosi : 500 RSD

Ulaznice je moguće rezervisati na:

REBUS email : [email protected]
REBUS

Facebok Stranica:
https://www.facebook.com/pages/Rebus/369803243208015
THE END night club:

https://www.facebook.com/TheEndNightClub

* Rezervacija ulaznica važi 3 dana od dana rezervisanja.
* Nakon rezervacije dobićete uputstvo za podizanje ulaznice
* Poslednji dan za rezervaciju / kupovinu ulaznica je nedelja 5. april / 8. april.

 

Avatar photo

Autor: Igor