DJ BORG – Pobednik bosanskog Burn Residency takmičenja gostuje u Novom Sadu

 

U subotu 28. Marta u Novosadskom klubu The End (ex Fetish, Hotel Park) imaćete priliku da uživate u prefinjenim zvucima House-a i Techna. U goste nam dolazi DJ Borg pobednik Burn Residency takmičenja u BiH za 2014, koji je i te kako pokazao šta ume prošlog leta na party ostrvu Ibiza.

DJ Borg aktivan na sceni već duže od deset godina kao dj, promoter, producent i remixer. Dugogodišnji rezident najboljeg kluba u Bosni i Hercegovini. Trenutno učestvuje u svim većim projektima razvijanja scene u B&H i idejni je tvorac sve popularnije Audio Revije, serije dogadjaja u kojima su učestvovala mnoga velika imena kao što su Silicone Soul, Petar Dundov, Mladen Tomić, Kaiserdisco, Jean Marrie K, Roger Sanchez, Deborah De Luca i mnogi drugi. Kao Dj Borg nastupao je po u klubovima i na festivalima u celom regionu ali njegov najveći uspeh je bilo finale burn residency 2014 i šansa da uči i radi sa velikim imenima koji su mu bili mentori: Carl Cox, John Digweed, Pete Tong, Phillip Straub i mnogim drugim imenima sa globalne scene.

Od tad potpuno je posvećen organizaciji dogadjaja u Bosni i regionu, fokusirajući se na obrazovanje i promociju nove generacije mladih i talentovanih dj-eva i producenata. Ovog leta, zajedno sa odabranim finalistima od prošle godine, pomoćiće glavnom žiriju u odabiru ovogodišnjih Burn residency finalista.

Domaću podršku za ovaj dogadjaj čine tri mlada i veoma talentovana dj-a iz Novog Sada: Novak, Strict Rhythm i W. aka Wizard.

event: https://www.facebook.com/events/1565544263717294/

 

Vidimo se!

Avatar photo

Autor: Igor