Three DOTS party factory present’s: Gemini DJ’s vs SillyHeadz

Three DOTS party factory present’s:

Gemini DJ’s (Novi Sad)

Vs.

SillyHeadz (Bokee & Marko Vukovic)

Novi Sad na Beograd…ravnica na brda…mladost na ludost…dva na dva…6 sati i još 6 sati…i tri tačke. Ali nećemo ostati nedorečeni sa tri tačke u Three Dots-u, a za to će se pobrinuti GEMINI DJs i SILLYHEADZ u subotu 14. marta. 
Beogradska publika će biti zaista privilegovana i imaće jedinstvenu priliku da čuju ova dva dvojca na jednom mestu u maratonskoj žurci u klubu Three Dots.

SillyHeadz, koga čine Bokee i Marko Vuković, posle zaista dugo vremena, možemo slobodno reći previše dugo vremena, ponovo nastupaju u Beogradu! Poslednji zajednički nastup imali su baš u Novom Sadu na EXIT Festivalu, i ovo će biti prva žurka u njihovom rodnom gradu posle više od dve godine kada su puštali u klubu The Tube sa Oxiom. Marko Vuković i Bokee, dve lude glave spremne za maratonski set, baš onakav kakav ste se navikli od njih dvojice i zbog čega ste ih i zavoleli!

Dvojac iz Novog Sada koji već duze vreme prave haos po Vojvodini, dolaze nam opet u posetu spremniji nego ikada! 
Gemini DJs – sinonim za odlične žurke u Novom Sadu pogotovo u ovoj klubskoj sezoni gde su imali 4 fenomenalne žurke iz njihovog sada već legedarnog serijala RAW BEATS gde su ugostili mnoge domaće i strane DJ-eve. Nije trebalo dugo vremena da ih i beogradska publika zavoli i sigurni smo da će i ovog puta ostaviti snažan utisak na okorele beogradkse klabere. 
Gemini DJs, momci koji se takođe ne plaše maratonskih setova i u kombinaciji sa SillyHeadz lako može da se desi da 12 sati muzike neće biti dovoljno, zato dođite na vreme jer možda baš vremena neće biti dovoljno da vam pokažu šta sve znaju.

Ulaz: 300 rsd 
Garderoba – Free

+ Official afterparty for XHIN & MARY VELO party!!!

 

 

Avatar photo

Autor: Igor