Recenzija žurke – Carlo Lio u klubu THE CODE

Bili smo u jednom od najpoznatijih klubova u Subotici, meki za sve ljubitelje klabinga i alternativnog zvuka, klubu “The Code”. Nalazi se u samom centru grada, ispod istoimenog restorana – kafića, izgled kluba ostavlja bez daha i ako je ikad neko rekao da su najbolji klubovi i osećaj, tj. “vibe” klabinga u Beogradu, grdno se vara. Klub je podeljen u par zona sa dva šanka, jedan deo je odvojen od “dance floora” i za malo mirniju i intimniju atmosferu, a glavni deo fantastično izgleda i ima sasvim dosta prostora za “djuskanje”. Najviše nam se svidja što nije pretrpan sa barskim stolovima i separeima koji nam daju manje mesta za osećaj prave žurke, u klubu “The Code” možete nesmetano da se opustite uz zvuke elektronske muzike jer ima sasvim dovoljan i prostran “dance floor”. Moramo još da naglasimo i da spomenemo ozvučenje kluba koje je stvarno na zavidnom nivou i “bass” linija je tako moćna i daje vam pravi užitak dok slušate set.

Menadžment kluba je odlučio da bukira jednog od najboljih tehno DJ-eva sadašnjice, kanadskog producenta i DJ-a Carla Lia. Mnogi klaberi koji poznaju rad ovog DJ-a kojeg podržavaju Richie Hawtin, Marco Carola, Joris Voorn i mnogi drugi, pitali su se zašto ga niko ne dovodi. Kada smo dobili informaciju da stiže prvi put u Srbiji u Subotički klub “The Code” morali smo da prisustvujemo i da slikamo i snimamo ovaj event.

Uvertira za njegov set je bio poznati subotički DJ Minimalstic koji je svojim tech-house, tehno setom fantastično zagrejao atmosferu. Puštao je trake DJ HELL-a, Carla Lia i mnoge druge, a najbolje će vam dočarati atmosferu njegovog seta video koji smo snimili.

Posle njega na scenu stupa zvezda večeri CARLO LIO, koji odmah kreće da pušta svoj prepoznatljvi tehno koji nikog ne ostavlja ravnodušnim. Na njegovoj playlisti se našlo mnogo traka iz njegove produkcije, kao i trake od Matodora, Paco Osune i mnogih drugih tehno velikana. Njegov set je držao publiku non-stop na nogama i nije im dao predaha ni sekunde. Najbolje će atmosferu dočarati naš video sa njegovog nastupa.

Po završetku njegov seta od publike je dobio gromoglasan aplauz i kada bude dolazio u našu zemlju nekog narednog puta sigurno ćemo opet prisustvovati njegovom nastupu.

Posle njegovog seta na scenu stupa b2b set DJ Minimalistic-a i Bojana Kibz-a koji nas je držao u klubu do ranih jutarnjih časova. Na kraju možemo samo da vam preporučimo da posetite klub prvom prilikom jer ćete se sigurno sjajno provesti.

Ostale slike možete videti u našoj galeriji sajta i na našoj facebook stranici.

Avatar photo

Autor: Igor