Refresh Festival objavio ovogodišnje HEDLAJNERE

Crnogorski festival elektronske muzike “REFRESH” koji se održava u kotorskoj diskoteci “MAXIMUS” od 8 do 10. avgusta ove godine nam dovodi tri vrhunska DJ-a. 

Prvog dana će nastupiti berlinska minimal kraljica Anja Schneider. Svaki moderni klaber zna, ili bi svakako trebao znati ko je Anja Schneider, vlasnica mobilee etikete, radijska voditeljka, DJ i producent, koju smatraju jednom od najzaposlenijih individua industrije, a koju krase danas već klasici elektronske muzike Belize ili Loop Der Mer. Njoj će se istog dana za pultom pridružiti i Hannah Holland, Mama, Lady Blacktronika.

 

Drugog dana zvezda festivala je nemački DJ i producent HELL iz Minhena, jedan od predvodnika electro-clash potpravca u svojoj zemlji tokom sredine devedesetih godina prošlog veka i vlasnik etikete International DeeJay Gigolos.

Treći dan u goste dolazi tvorac electro-house hitova Arno CostOd trenutka kada je otkriven, bilo je jasno da je francuski DJ i producent Arno Cost jedan od najperspektivnijih mladih talenata na području Evrope. Zahvaljujući svom istančanom ukusu koji je izrodio remixeve obogaćene mešavinom elektronske, disco i house muzike, vrlo je brzo dospeo do vrha svih renomiranih top lista. 

Njegov su rad prepoznali i apsolutni vladari DJ pultova među kojima najistaknutiji David Guetta, Bob Sinclair, Sebastian Ingrosso i Tom Novy. Najveći uspeh doživeo je izdavši singlove Magenta i Cyan koji su ga istog trena lansirali u nebo, a trenutno sarađuje s prijateljem i kolegom, Normanom Dorayem. 

Arno, koji već sada uživa svoje mesto u probranom društvu najvećih svetskih DJ umetnika, postao je uzor mnogim mladim muzičarima, a zbog svoje virtuoznosti njegovo je ime svojevrstan “must have” najvećih svetskih festivala klupske muzike.

I to nije sve. Refresh festival se ove godine proširuje. Sa jedne, na dve bine. Za DJ pultom drugog FRESH stejdža, takođe smeštenog u Maximusu, okupiće se imena crnogorske DJ scene. Ovo je ujedno prilika da ukažemo na mlade i talentovane umetnike, njihovo stvaralaštvo. Tako će se drugog dana publici predstaviti: 2beat or not 2beat, Rex Regis, Šarlo, Felony Flats.

Treće veče rezervisano je za ekipu “Beat at Joe’s”. DJ Cule, Montech, GileRZ, BeGood zavrteće svoje ploče. BAJ je startovao 2007., a u proteklih šest godina u Crnoj Gori su u sklopu svojih događaja, ugostili veliki broj poznatih DJ-eva.

————————–————————–

ULAZNICE

Promotivna akcija

Promotivna prodaja ulaznica počeće u ponedjeljak, 5. aprila i trajaće do 5. maja. Tokom promotivnog perioda, u akciji „1+1“, svi ljubitelji Refresh festivala imaće priliku da za jednu kupljenu trodnevnu ulaznicu, po ceni od 20 eura, drugu dobiju gratis. U ponudi će biti i Refresh paket, po ceni od 79 eura, koji uključuje komplet ulaznica za sva tri dana festivala, autobuski prevoz kao i smeštaj u Kotoru. 

Redovna prodaja

Nakon promotivnog perioda prodaje, ulaznice će moći da se nabave po redovnoj ceni. Cena paketa za tri dana iznosiće 20 eura, dok će jednodnevne ulaznice koštati 10 eura.

Popust za studente i srednjoškolce

Svi studenti i srednjoškolci, od 5. maja uz index ili đačku knjižicu moći će da kupe ulaznicu sa popustom po ceni od 15 eura.

————————–————————–

PRODAJNA MJESTA

Online prodaja omogućena je preko sajta www.gigstix.com, a ulaznice se mogu kupiti i:

– na kotorskom Trgu od oružja u Pivnici AS
– u barskom pabu Living Room u Podgorici
– u Turističkoj agenciji Booking.me (Cetinjski put bb, nova Profesorska zgrada Lamela 10, prostor 7, Podgorica)
– u Turističkoj agenciji Eastwest Voyage (Pilota Cvetkovica i Milojevica 14, Podgorica)

Avatar photo

Autor: Igor