Rekordan broj posetilaca prvog dana Lovefesta! Fedde Le Grand nastupio pred prepunim Fire Stage-om

 

Spektakulranim nastupima više od 30 izvođača juče je otvoreno deveto izdanje Lovefesta u Vrnjačkoj Banji. Već prvog dana festivala ljubavi dostignut je rekordan broj posetilaca, a najvatreniji bili su fanovi Fedde Le Granda i grupe Laibach.

Fedde Le Grand nastupio pred prepunim Fire Stage-om

Uz posebnu scenografiju i MC-ja koji je sve vreme animirao publiku, tačno dva sata posle ponoći na Lovefestu nastupio je Fedde Le Grand, koji je svojim remiksima brojnih popularnih hitova oduševio više od 20.000 ljudi ispred vatrene bine. Na iznenađenje svih Fedde je posle nastupa sišao u publiku i fotografisao se najvećim fanovima. Energične setove na vatrenoj bini imali su i Wankelmut i di-džej Ame, a prvu festivalsku noć zatvorio je Marko Nastić.

Ljubitelji klabinga sinoć su imali priliku da uživaju u melodičnim live setovima Juju&Jordash i The Analogue Cops, kao i tvrđem tehno zvuku di-džej Riveta i Miloša Pavlovića.

Fanovi Jack Live Stage-a provodili su se uz Artan Lili, Zaa, Eyesburn i bend Ničim Izazvan, a najposećeniji očekivano je bio nastup slovenačke grupe Laibach, koji su se noćas zagrevali za istorijski nastup u Pjong Jangu. 

Pogledajte fotografije sa jučerašnje H2O žurke

Jučerašnjim žurkama na bazenu posetioci festivala ljubavi zagrejali su se za početak festivala, a osim u muzici uživali su u brojnim pratećim programima. Danas od podneva do 18h na bini na vodi nastupiće najveće zvezde srpskog di-džejinga Marko Nastić, Marko Milosavljevič i Dejan Milićević.

Šta nas očekuje večeras

Program glavne muzičke bine večeras će otvoriti Marko Milosavljević, a posle njega na Fire Stage stižu Blake Baxter, Juan Atkins, Carlo Lio i najveća zvezda večeri Dubfire. Na SMF Energy Stage dolaze Interstellar Funk, Marcellus Pittman i Hunee, a b2b setom veče će zatvoriti Nikola Vemić i Subotić. U okviru hip-hop večeri na Jack Live Stage-u nastupiće Marčelo, Elemental, Who See i legendarni Prti Bee Gee.

Za festival ljubavi ostalo je još malo karata na ulazu, a najveća gužva očekuje se u subotu, trećeg festivalskog dana kada nas očekuju imena kao što su Booka Shade, James Zabiela, Fred P, DJ Qu, Hladno Pivo, Goblini, Atheist Rap i mnogi drugi. 

Avatar photo

Autor: Igor