Room for Change Matine ovog petka i subote u KPTM-u!

 

Re Generation (Re Generacija) i XperimenT vas pozivaju na matine 26.06.2015 u KPTM-u u okviru Room for Change i Support. Don’t Punish kampanje. 

Na matineu vas očekuje: 

Support. Dont Punish interaktivni foto projekat
Projekcija filma “At The Crossroads…” u produkciji Drugreporter-a i Re Generacije

Muzika: DJ Dovla / Pion 

Mesto za promenu

U svakom gradu treba da postoji strategija prema drogama, zasnovana na pristupu „četiri stuba“, trebali bi da budu imenovani koordinatori za droge, kao i da postoji adekvatan budžet alociranih sredstava za implementaciju ovih strategija. Četiri stuba strategije se odnose na:

1. Prevenciju – za one koji ne koriste droge i koji sa drogama eksperimentišu moraju biti dostupne validne informacije u vezi droga u školama, porodicama i noćnim klubovima

2. Smanjenje štete – onima koji injektiraju droge su neophodni programi zamene igala

3. Lečenje – za one koji koriste droge, a želeli bi da prestanu, neophodni su savetovanje, detoksikacija, supstituciona terapija, kao i programi socijalne reintegracije

4. Sprovođenje zakona – policija bi, umesto kažnjvanja osoba koje koriste droge trabala da ih upućuje u dostupne zdravstvene servise.

Ukoliko bi u Beogradu postojala ova strategija, bila bi smanjena upotreba droga i broj predoziranja, na javnim mestima ne bi bilo upotrebljenog pribora za injektiranje, sitan kriminal u vezi sa upotrebom droga bi bio drastično smanjen, a samim tim i zajednice bezbedne.

https://www.facebook.com/NVOReGeneration

Ukoliko ne stignete na ovaj matinee, u subotu veče je još jedna žurka!

27. Jun 2015.
od 23h do 05h

Support from Progressive & Trance DJs:

* DJ Cheda
* DJ Stole 
* DJ Vlada 

Cena karte na blagajni kluba: 

300 din

Avatar photo

Autor: Igor