DELIMO KARTE :: Tamo gde je sve počelo: Gilles Peterson posle 14 godina ponovo u Barutani!

 

Četrnaest godina od svog prvog nastupa u Beogradu, jedan od najlegendarnijih disk džokeja svih vremena, Gilles Peterson, ponovo je na mestu na kome je sve počelo – u beogradskoj Barutani!

Barutana na Kalemegdanu, sa svojim nezaboravnim ambijentom, pravo je mesto za svetkovinu najbolje elektronske plesne muzike na planeti. Upravo na tom mestu, 2002. godine prvi put je nastupio  proslavljeni londonski DJ Gilles Peterson, da bi se još deset puta vraćao u Beograd, svaki put praveći veličanstvenu prolećnu žurku koja se pamtila i prepričavala do sledeće godine.

Kao i svi najveći i Gilles ima svoju tajnu: u njegovom slučaju ona je u puštanju miksa raznih vrsta muzika i menjanja raspoloženja tako da DJ vodi žurku u neočekivanom pravcu. Zato je teško objasniti u čemu je njegova veličina koje su svi svesni. Gilles uvek ima iznenađenje sakriveno u svom jedinstvenom spoju housea, latino ritmova, funka, soula i malo techna tek da ubrza – on, naime, pušta uvek ono što vi želite, a da niste ni znali da to želite.

Ovog puta Gilles nam dolazi i kao neko ko promoviše novi stilove i velike autore, od footworka do Kendrick Lamara, kao savršeni poznavalac vinila i jedini koji ima prve radne verzije novih pesama velikih zvezda da ih testira sa nama. Kao i uvek, Gilles odlučuje šta je stil ove sezone i svi ga slede, jer Gilles ne samo zna, on i voli muziku. Poznati DJ nastupiće uz MC-ja Earl Zingera, a lineup će upotpuniti domaća podrška – Braća Burazeri.

Ulaznice se mogu kupiti u pretprodaji po ceni od 700 dinara i to na svim prodajnim mestima Eventima I Gigstixa, kao i online na www.eventim.rs i www.gigstix.com.

NAGRADNA IGRA 

DELIMO VAM 3X2 KARTE ZA LEGENDARDNOG Gilles Petersona, VAŠE JE KAO I UVEK DO SAD, DA OVAJ ČLANAK ŠERUJETE NA VAŠIM FACEBOOK PROFILIMA I DA U INBOX NAŠE FACEBOOK STRANICE ONLYCLUBBING POŠALJETE IME I PREZIME SA NAZNAKOM ZA “Gilles Petersona”.

NAGRADNA IGRA TRAJE DO SREDE KADA ĆEMO IZABRATI SREĆNE DOBITNIKE.

Avatar photo

Autor: Igor