Roxa, Meterrorism i Drill u klubu DOT ove nedelje

 

Ove nedelje klub Dot na adresi Francuska 6 donosi 3 odlične klupske večeri: u četvrtak je na programu još jedan Dotted Thursday na čelu sa Roxom, petak je rezervisan za Meterrorism veče, a u subotu u Dot stiže Drill ekipa u najsvežijem sastavu do sada!

Četvrtak veče je prava prilika da započnete sa klabingom na vreme, a pravo mesto za to je Dot jer ovog četvrtka  14. aprila stiže Roxa sa još jednim allnighterom! Ovo će biti treći put da Roxa pušta all night long u klubu Dot, a za ovu priliku spremio je i neke sveže trake. Party počinje u 23h, a ulaz je slobodan.

Meterrorism ovo petka, 15. aprila, u Dot donosi odličnu DJ ekipu i mnogo basa. Po prvi put ikada u Dotu će vrteti Marko Vuković, a pridružiće mu se John Belk i Teodora Van Context. Energija ovog lajnapa neće vam dati mira, pa se spremite da veče provedete na podijumu za igru. Party počinje u 23h, a dobra energija je obavezna.

Zahvaljujući organizaciji „Drill“, ove subote DJ putom kluba Dot prodefilovaće atraktivna ekipa odličnih beogradskih DJ-eva! Dario Mexa i Filip Health imaće specijalnu gošću za pultom, a u pitanju je sve aktivnija Aleksandra Duende, članica atraktivnog DJ sastava Girl Panic. Drill je organizacija osnovana od stane studenata iz Beograda sa zajedničkim ciljem: okupiti mlade ljude na jedno mesto, što virtuelno, što u stvarnom životu i dati im mesto i mogućnost da stvaraju i uživaju u odličnoj muzici praćenoj vizualnim efektima kao što su digitalna animacija, ilustracija i film. Ulaz je slobodan do ponoći, nakon čega će karte koštati 300 dinara.

Avatar photo

Autor: Igor