Samo danas najpovoljnije ulaznice za St. Germain za najbrže!

 

Danas u podne na svim prodajnim mestimai sajtu mreže Eventim počinje prodaja ulaznica za koncert St. Germain, najavljen za 2. novembar u Belexpocentru u Beogradu. Povodom današnjeg izlaska njegovog novog albuma “Real Blues”, u prodaju će biti pušten vrlo ograničen kontigent ulaznica po najpovoljnijoj ceni od 1190 dinara, sa čak 50% popusta u odnosu na krajnju cenu!

Beogradskim koncertom proslavljeni francuski producent Ludovic Navarre aka St. Germain otpočinje veliku turneju kojom će promovisati svoj novi, četvrti po redu  album „Real Blues“, koji je na veliku radost mnogobrojnih obožavalaca njegovog specifičnog zvuka izašao danas.

Opisan kao živopisno i autentično muzičko putovanje, “Real Blues” sadrži zvučnu tapiseriju zapadne, saharske Afrike kroz tradicionalne instrumente iz Malija, kao što su kora, balafon i n’goni i istinski je predstavnik St. Germainovog specifičnog zvuka koji u sebi sadrži elemente house muzike, džeza i bluza.

Ovo je prvi album francuskog autora nakon duge pauze od 15 godina, kad je izdat neprevaziđeni „Tourist“ iz 2000. godine, koji je uz čuveno izdanje „Boulevard“ iz 1995. godine definisao Navarov muzički izraz, definisan od strane muzičke kritike kao rađanje novog bluza, povratak na izvor savremene muzike ili organski zvuk elektronske scene.

Ranije ove godine objavljeni su singlovi „Real Blues“ i „Sittin’ Here“, koji su najavili zrelije i još uzbudljivije studijsko delo. Omot novog izdanja krasi i trodimenzionalno delo urbanog umetnika Gregosa čija nasmejana lica krase Pariz i druge evropske metropole.

Više informacija o predstojećem koncertu na zvaničnoj Facebook stranici događaja:

https://www.facebook.com/StGermainUBeogradu

 

Avatar photo

Autor: Igor