Veliki uvod u proslavu decenije festivala ljubavi! Evo šta vas očekuje na Lovefest Energy Weekend-u u Beogradu

 

Lovefest Energy Stage, jedna od najstarijih bina festivala ljubavi, koja svojim odabirom izvođača poslednjih godina parira svetskim muzičkim događajima kao što su Dekmantel i Dimensions sledeće godine slavi svoj deseti rođendan, a 23. i 24. oktobra u beogradskom klubu Drugstore velikani underground scene među kojima su Cassy, Levon Vincent, Makam, Palms Trax i XDB zagrejaće publiku za ono što sledi u avgustu 2016. godine.

Rezidenti najvećih svetskih underground klubova 23. i 24. oktobra u Beogradu

Jedna od najkvalitetnijih ženskih di-džejeva Cassy, 23. oktobra, posle više od pola decenije puštaće ponovo pred beogradskim klaberima, a iste večeri nastupiće i nemački di-džej XDB, kome će Lovefest Energy Weekend biti prvi nastup u Srbiji. Zvezda drugog dana biće Levon Vincent, a pre njega za di-džej pultom će se naći Makam i mladi berlinski di-džej Palms Trax. 

Lovefest Energy Stage – bina koja je hipnotisala i najveće svetske zvezde

Dok na drugim binama Lovefesta možete da čujete najveće svetski poznate di-džejeve, uživate u nastupima bendova iz regiona ili u posebnim vizuelnim efektima, Energy Stage svoju pažnju poklanja samo jednoj stvari – muzici. Tako umesto posebne scenografije, sa svedenom festivalskom estetikom nastupom svakog od izvođača dolazi i eksplozija emocija, koja je za ovu binu jedino merilo uspešnog seta. Jedan od takvih bio je i ovogodišnji nastup beskrajno skromnog vinil maga Hunee-a, čijim je zvukom, osim velikog broja fanova, bio hipnotisan i svetski poznati di-džej Dubfire, koji je Hunee-ov magični deo seta sa Lovefesta podelio i sa svojim fanovima na Instagramu.

Video možete pogledati na linku:

https://instagram.com/p/6HMkzDgdov/?taken-by=dubfire

Upravo zbog svog specifičnog šarma i zavodljivog zvuka ova bina je zadobila svoje vatrene fanove koji na Lovefest dolaze samo zbog dugačke liste underground izvođača, a prema komentarima brojnih posetilaca Energy Stage je sinonim za ljubav. Po svojim impresijama posle seta, u tome se slažu i di-džejevi koje smo mogli da čujemo prethodnih godina, kao što su Tama Sumo, Levon Vincent, Fred P, DJ Qu, Marcelus Pittman, Hunee, Juju&Jordash, Rivet, Boris Werner i mnogi drugi.

Ulaznice po promo ceni gotovo rasprodate

Ulaznice za Lovefest Energy Weekend mogu se kupiti u svim poslovnicama Eventima i DD Ticketsa po redovnoj ceni od8 EUR za oba i 5 EUR za jedan dan, a u toku je akcija, pa tako svi posetioci koji svoju kartu naruče putem sajtawww.lovefest.rs mogu je kupiti po promo ceni od 6 EUR za obe festivalske noći.

Avatar photo

Autor: Igor