W&A Presented by TIJUANA

 

Prvi po redu serijal žurki pod nazivom Week and Amin, koji će 23. Oktobra u klubu Tijuana okupiti super talentovane domaće DJ-eve kao i jednog inostranog DJ-a iz Austrije.

LINE UP:

Nikola M (S.I.T.N.)

Manton

LENZ RAUSCH /AUT/ Wunderland

Peter Portman
 
NIKOLA M

Nikola Mihailović a.k.a. Nikola M nam dolazi iz Mladenovca. 23 godine, iza sebe ima projekat Somewhere In The Neighbourhood, koji se bazira na što boljem promovisanju manje afirmisanih DJ-eva ali pre svega širenja zabave i dobrog vibe-a iz sveta elektronske muzike. Sama ideja pokupila je simpatije od vodećih dj-eva kao što su: Marko Nastic, Lea Dobričić, Dejan Milićević, Miss Soulfly, Marko Vuković, Mario Horvacki, Luka Vuković & Ivan Radojević,Ervin Mandari, TKNO, Calavera & Manya, Petar Suharev, Nemax Jackmill.

MANTON

Marko Antonijevic a.k.a. Manton dolazi iz Smederevske Palanke – grada u centralnoj Srbiji. 
Inspirisan različitim izvođačima poput : Olivier Giacomotto, Loco Dice, Sam Paganini, Metodi Hristov, Cuartero, Jay Lumen – muzika koja je producirana u studiju polako je dobijala oblik čistog techno zvuka koji je kreiran mešavinom stilova što stvara jedinstven pečat. 

 
Lenz Rausch /AUSTRIA/ Wunderland 
 
Laurenz Schaffler rođen u Austriji. 2010-e bio je član Vienna underground party organizacije. Nedugo zatim oprobao se u DJing-u. 2012 pseudonim Lenz Rausch počeo je da živi, da bi nakon samo godinu dana postao član Wunderland ekipe koja je prepoznatljiva po pravljenju žurki na brodu (ELECTROBOOT). Lenz Rausch-ov zvuk obuzima minimalno harmonični zvuk, koja je blisko povezana i koja se može čuti u house-u i techno-u. 

PETER PORTMAN

Petar Srbu aka Peter Portman već sada u narodu poznat kao Peter Portman, 2013 počeo je svoju sagu, osvojivši prvo mesto u takmičenju Clash Of The DJ’s u režiji MTV Adria. To mu je otvarilo vrata za rezidenturu u Sloveniji. tamo stiče rutinu i kreira svoj stil koji će zaintrigirati slušaoce u Beogradu u kasnijem periodu. Sarađujući sa imenima poput: Luka Vuković (Techtide), Calavera & Manya, Sale L, Mark Dee Jack, Mark Panic, Malik etc.
njegov rad postaje upečatljiv

 
00:00-09:00
Avatar photo

Autor: Igor