SARAJEVO JE NOVI EPICENTAR ELEKTRONSKE MUZIKE! Festival uskoro SOLD OUT!

 SARAJEVO JE NOVI EPICENTAR ELEKTRONSKE MUZIKE! Festival uskoro SOLD OUT!

Kako se približavamo Garden of Dreams Festivalu 2024, uzbuđenje i interesovanje raste do neslućenih visina. Sarajevo se transformiše u ključnu destinaciju na mapi elektronske muzičke scene, a dokaz tome su gotovo rasprodane festivalske ulaznice za Garden of Dreams Festival i ogroman broj posetitelja iz drugih gradova i zemalja.

SARAJEVO: NOVI EPICENTAR ELEKTRONSKE MUZIKE

Sarajevo je uvek bilo grad bogate kulture i istorije, ali sada postaje i epicentar elektronske muzike. Garden of Dreams Festival, koji je započeo kao vizija grupe entuzijasta, izrastao je u međunarodno prepoznat događaj koji privlači ljubitelje muzike iz celog sveta. Uz impresivan lineup, koji uključuje zvezde poput Mind Against, Reiner Zonneveld, Lehar i Rex The Dog, festival se pozicionirao kao jedan od najvažnijih muzičkih događaja u regiji.

SKORO RASPRODANE FESTIVALSKE ULAZNICE – POTRAŽNJA JE VEĆA NEGO IKADA!

Festivalske ulaznice za Garden of Dreams Festival 2024 gotovo su rasprodane, što je jasan pokazatelj koliko je ovaj događaj postao važan na globalnoj sceni elektronske muzike. Velika potražnja za ulaznicama svedoči o kvalitetu festivala i njegovom rastućem ugled u svijetu muzike. Očekuje se dolazak velikog broja gostiju iz drugih gradova i zemalja, što dodatno potvrđuje međunarodni značaj festivala.

Instagram post klikom ovde.

NAJBOLJA PRODUKCIJA IKADA U DOMU MLADIH

Jedna od posebnih atrakcija ovogodišnjeg festivala biće produkcija u Domu mladih, koja će biti najbolja do sada ikada postavljena u toj sali. Uz vrhunsku audio-vizuelnu opremu i spektakularne svetlosne i efekte, posetioci će imati priliku doživeti nezaboravno muzičko iskustvo koje nadmašuje sve dosadašnje standarde.

FESTIVAL KOJI RASTE SVAKE GODINE

Od svojih početaka, Garden of Dreams Festival kontinuirano raste i postavlja nove standarde u produkciji i organizaciji muzičkih događaja. Ove godine, festival obećava biti najbolji do sada, sa četiri stejdža i trodnevnim programom koji će obuhvatiti najuzbudljivije nastupe i najinovativnije umetnike elektronske muzike.

NE PROPUSTITE SVOJU PRILIKU

Ukoliko još niste osigurali svoju ulaznicu, sada je pravo vreme! Sa gotovo rasprodanim festivalskim ulaznicama i sve većim brojem posetitelja koji dolaze iz celog svijeta, Garden of Dreams Festival 2024 obećava nezaboravno iskustvo. Pridružite se hiljadama drugih ljubitelja muzike i postanite deo ovog jedinstvenog događaja koji će Sarajevo učiniti epicentrom elektronske muzike.

Požurite po svoje ulaznice na www.kupikartu.ba i budite deo festivala koji redefiniše muzičku scenu BiH.

Dream ON! 

Avatar photo

Autor: Igor